Top Data Science – Edustava yrityssivu B2B markkinointiin

Asiakas

Top Data Science on tekoälyratkaisuihin erikoistunut asiantuntijayritys. Yritys on toimittanut yli 100 ratkaisua ja projektia eri toimialoille sekä Suomessa että ulkomailla. Yrityksen asiakkaita ja partnereita ovat mm. StoraEnso, Brose, Nokia, GE, Metso:Outotec, Denso ja Docomo. Päätoimipaikkamme on Helsingissä. Top Data Science osa Morpho Inc. teknologiakonsernia, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

5.0
5/5
500+
projektia

toimitettuna asiakkaille

95
%

asiakastyytyväisyys

14.2
milj.+

asiakkaille tuotettua euroa

15
kokenutta

asiantuntijaa

Lisätietoa projektista

Yhteistyö nettisivujen uudistuksen osalta alkoi syksyllä 2021, kun Top Data Science oli uudistanut yrityksen brändiohjeiston. Seuraavaksi oli aika uudistaa yrityksen verkkosivut vastaamaan uuden brändiohjeiston viestintää ja visuaalista ilmettä.

Tavoitteet:

  • Tehostaa verkkosivujen kautta tapahtuvaa viestintää
  • Parantaa verkkosivujen käyttökokemusta ja löydettävyyttä
  • Luoda edustavat ja vakuuttavat verkkosivut yrityksen markkinointiin
  • Tehdä yhteydenotosta helppoa ja lisätä verkkosivujen kautta tulevia yhteydenottoja

Toteutus

Projektin toteutus sisälsi kolme keskeistä vaihetta: 

  1. Verkkosivujen uusi visuaalinen ilme ja käyttöliittymä
  2. Verkkosivun tekninen toteutus tälle aikakaudelle
  3. Ylläpito ja jatkuva kehitys

 

Vaihe 1  

Visuaalisen ilmeen ja käyttöliittymän suunnittelu

Tässä vaiheessa keskitymme luomaan yrityksen viestintää ja brändiohjeistoa myötäilevän visuaalisen ilmeen sekä käyttöliittymän sivuille. Ilmeestä tehdään luonnoksia ja käyttöliittymää testataan yhdessä, kunnes se vastaa kaikkien odotuksia.

Tässä projektissa perinteisen käyttöliittymäsuunnittelun lisäksi toimitimme sivuille räätälöidyt asiayhteyksiin sopivat valokuvat. 

 

Vaihe 2  

Verkkosivun tekninen toteutus

Sivusto ohjelmoidaan demo-osoitteeseen interaktiivisesta käyttöliittymävedoksista. Verkkosivusto viimeistellään ohjelmoinnin yhteydessä ja siirretään vanhan sivuston tilalle valmistuttua.

 

Vaihe 3  

Kuukausittainen ylläpito ja jatkuva kehitys

Teemme sivuston kuukausittaisen lisäosiin ja tietoturvaan liittyvät päivitykset, autamme sivustojen aktiivisten sisältöjen päivittämisessä sekä kehitämme verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneissa.

Lopputulos

“Olen erittäin tyytyväinen yhdessä luotuun lopputulokseen, mutta vielä enemmän koko projektin aikaiseen yhteistyöhön asiakkaan kanssa. Asioita palloteltiin ja iteroitiin aina hyvässä hengessä kunnes niistä tuli enemmän kuin hyviä ja kaikki osapuolet olivat tyytyväisiä. Koko Top Data Science porukka on aina ollut erittäin ammattimaisia ja asiallisia työskennellä yhdessä. Suosittelen heitä ehdottomasti kumppaniksi oli hanke mikä tahansa!”

Asiakkaan kommentit

“Olen erittäin tyytyväinen projektin tulokseen, mutta vielä enemmän yhteistyöhön Pilarin kanssa kokonaisuutena. Tässä projektissa, kuten muissakin yhteistyöhankkeissamme, Rikun ja tiimin asenne ja osaaminen tuottivat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Pilarin luovuus, monipuolisuus, muutosvalmius ja työn laatu ovat huippuluokkaa. Suosittelen heitä ehdottomasti kumppaniksi oli hanke mikä tahansa!”

– Kai Lehtinen, Top Data Science

Teknologioita

WordPress
CSS
Java
PHP
Cloud hosting

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Asiakastapaukset

Katso lisää tapaustutkimuksia

Henrico Digital – Verkkosivut Digi- ja ICT-osaajien suorahakuun ja freelancer-palveluihin

Projektin tavoitteena oli toteuttaa nykyaikainen mobiilioptimoitu nettisivu, niin ilmeen kuin teknisten ominaisuuksien osalta, jonka avulla ICT- ja Digialan osaajia etsivät yritykset löytäisivät Henricon tarjoamat monipuoliset palvelut ja asiantuntijat löytäisivät helposti avoinna olevat alan työpaikat..


✔︎ Verkkosivun suunnittelu
✔︎ Tekninen toteutus ja ylläpito

Lue lisää
Ota yhteyttä

Keskustellaan lisää!

Varaa etätapaaminen täyttämällä lomake tai lähettämällä WhatsApp-viesti, niin avataan keskustelu mahdollisuuksista.

Lupaamme, että tapaamisessa saat:
Mitä tapahtuu seuraavaksi?
1

Varaa sopiva aika etätapaamiseen

2

Löydämme yhdessä teille sopivat ratkaisut ja palvelut

3

Tapaamisen pohjalta teemme teille alustavan tarjouksen

Varaa etätapaaminen