Palvelut

UI- & UX-suunnittelu

Luo ainutlaatuinen ja vaikuttava käyttäjäkokemus asiantuntevan UI- & UX-suunnittelutiimimme avulla. Tavoitteenamme on tehdä tuotteestasi tai palvelustasi helppokäyttöinen ja visuaalisesti houkutteleva.

Vakuuttavaa designia ja mutkattomia käyttäjäkokemuksia

Onko digitaalisella tuotteellasi vaikeuksissa sitouttaa käyttäjiä tai saavuttaa liiketoiminnallisia tavoitteita? Jos käyttökokemuksesi (UX) ja käyttöliittymäsi (UI) eivät tee vierailijoista asiakkaita, Pilar voi parantaa verkkonäkyvyyttäsi merkittävästi. Asiantuntijapalvelumme UX- & UI-suunnittelussa on suunniteltu tarjoamaan sinulle kilpailuetua:

  • Parantamalla käyttäjätyytyväisyyttä ja sitoutumista intuitiivisilla ja vaikuttavilla suunnitelmilla.
  • Kasvattamalla konversioastetta käyttäjän toimintaa ohjaavilla käyttäjäkeskeisillä rajapinnoilla. 
  • Tarjoamalla kattavia UX- & UI-palveluja, joiden kustannukset ovat johdonmukaiset ja ennustettavissa.
  • Suojellen digitaalisia varojasi käytettävyysongelmilta ja suunnittelun epäjohdonmukaisuudelta.

Räätälöidyt UX- ja UI-palvelut juuri sinulle

Ymmärrämme, että jokaisella yrityksellä on yksilöidyt haasteet ja tavoitteet. Siksi tarjoamme muokattavissa olevia paketteja, jotka skaalautuvat mihin tahansa yrityskokoon tai budjettiin.

Käyttäjien pitäminen sitoutuneina

UX- ja UI-palvelumme sisältävät digitaalisten tuotteidesi jatkuvan seurannan ja optimoinnin. Näin varmistamme, että ne täyttävät kaikki uusimmat käyttäjäodotukset ja -trendit.

Ennakoitavat kustannukset

Hinnoittelumallimme on läpinäkyvä ja suoraviivainen. Emme veloita ylimääräistä tarkistuksista tai lisäneuvotteluista.

Aina valmis innovoimaan

Sitoutumisemme innovaatioihin ja erinomaisuuteen tekee UX- ja UI-palveluistamme ainutlaatuisia. Olemme valmiita ideointiin, suunnitteluun ja iterointiin aina, riippumatta ajasta tai päivästä.

Räätälöityjä ratkaisuja digitaaliseen menestykseen

UX- & UI-palvelumallimme erottuu markkinoilla sen räätälöidyn lähestymistavan ja käyttäjäkeskeisen suunnittelufilosofian ansiosta. Meidän mallimme perustuu kolmeen peruspilariin, jotka ovat: ymmärrys, innovaatio ja kumppanuus. Yhdessä ne muodostavat vahvan perustan digitaalisen tuotteen menestykselle.

Monipuoliset
UX- & UI-palvelumme

Tarjoamme laajan valikoiman suunnitteluratkaisuja, jotka vastaavat jokaisen yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin. Kokeneet suunnittelijamme työskentelevät tiiviisti asiakkaidemme kanssa luodakseen intuitiivisia, esteettisesti miellyttäviä ja toiminnallisesti rikkaita digitaalisia tuotteita. Me ymmärrämme, että jokainen kosketuspiste on mahdollisuus vahvistaa brändisi viestiä sekä syventää asiakassuhdetta. Olipa kyseessä sitten verkkosivusto, mobiilisovellus tai monimutkainen yritysjärjestelmä, meillä on taito ja visio toteuttaa se.

Verkkosivustot ja verkkopalvelut

Responsiiviset verkkosivustot, jotka tarjoavat saumattoman käyttäjäkokemuksen kaikilla laitteilla. Dynaamiset ja interaktiiviset verkkosovellukset, jotka tehostavat käyttäjän sitoutumista.

Mobiilisovellukset

iOS- ja Android-sovellukset, jotka hyödyntävät laitteiston ominaisuuksia mahdollistaakseen rikkaan käyttökokemuksen. Cross-platform-sovellukset, jotka tarjoavat johdonmukaisen käyttäjäkokemuksen useilla alustoilla.

Käyttäjäkokemussuunnittelu (UX)

Käyttäjätutkimus ja kohderyhmoptimointi, jotta ymmärrämme kohdeyleisösi olemuksen/luonteen syvällisesti. Käyttötapausanalyysi ja skenaariosuunnittelu, jotka ohjaavat käyttäjäkeskeisen suunnittelun perustaa.

Käyttöliittymäsuunnittelu (UI)

Brändi-ilmeen mukaiset käyttöliittymät, jotka vahvistavat yrityksesi visuaalista identiteettiä. Käyttäjäystävälliset, esteettisesti miellyttävät ja helppokäyttöiset käyttöliittymät.

Interaktiiviset prototyypit ja wireframet

Interaktiiviset prototyypit, jotka antavat esimakua lopullisesta tuotteesta ennen kehitystyön alkua. Wireframe-suunnittelu, joka asettaa perustan käyttöliittymän rakenteelle ja toiminnoille.

Brändi- ja visuaalinen suunnittelu

Visuaalisen identiteetin kehittäminen – identiteetin, joka kertoo yrityksesi tarinan ja erottaa sinut kilpailijoista. Brändin värimaailman, typografian ja graafisten elementtien suunnittelu.

Mitä asiakkaamme kertovat yhteistyöstä kanssamme?

5.0
5/5
Ota yhteyttä

Keskustellaan lisää!

Varaa etätapaaminen täyttämällä lomake tai lähettämällä WhatsApp-viesti, niin avataan keskustelu mahdollisuuksista.

Lupaamme, että tapaamisessa saat:
Mitä tapahtuu seuraavaksi?
1

Varaa sopiva aika etätapaamiseen

2

Löydämme yhdessä teille sopivat ratkaisut ja palvelut

3

Tapaamisen pohjalta teemme teille alustavan tarjouksen

Varaa etätapaaminen