Palvelut

Verkkosivut ja -kaupat

Innovatiivisia verkkoratkaisuja liiketoimintasi menestykseen. Yksilöityjen verkkosivujen ja -kauppojen toteutus palveluna.

Moderni ja vakuuttava verkkosivu tai verkkokauppa liiketoimintasi kasvulle

Vahvista kilpailukykyäsi digitaalisissa kanavissa yksilöidyllä verkkosivulla tai verkkokaupalla, joka on räätälöity tukemaan kasvua ja optimoimaan myyntistrategiasi verkossa. Kokenut tiimimme hyödyntää uusinta teknologiaa, datan analytiikkaa ja käyttäjäkeskeistä suunnittelua luodakseen verkkosivustoja ja verkkokauppoja, jotka eivät ainoastaan houkuttele kävijöitä, vaan myös tekevät heistä pysyviä asiakkaita.

Autamme erityisesti niitä yrityksiä, jotka haluavat erottua digitaalisessa maisemassa ja hyödyntää verkon tarjoamat mahdollisuudet täysimääräisesti. Ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen, ja siksi myös lähestymistapamme on yksilöllinen: työskentelemme tiiviisti kanssasi ymmärtääksemme liiketoimintasi tavoitteet ja tarpeet, jotta voimme luoda juuri sinulle sopivan digitaalisen ratkaisun.

Kasvata brändiarvoa

Vakuuta asiakkaasi ja kasvata brändiarvoa paremman käyttökokemuksen ja verkkonäkyvyyden avulla. Laadukas verkkosivu kertoo toimijasta kaiken olennaisen ja samalla parantaa ostokokemusta.

Tuo lisäarvoa kumppaneillesi

Helpota yrityksesi ja asiakkaidesi arkea verkkopalveluiden avulla. Tuo lisäarvoa kumppaneillesi verkossa ja syvennä arvokasta yhteistyötä.

Tavoita potentiaaliset asiakkaat paremmin

Asetu hakukoneiden kärkeen niillä avainsanoilla, joilla asiakkaasi etsivät tarjoamasi tuotteita tai palveluita. Laadukas verkkosivu viestii tarjonnastasi asiakkaillesi tehokkaasti ja vakuuttavasti.

Lisää myyntiä

Konversio-optimoitu, tavoitteille rakennettu verkkosivu tai verkkokauppa kasvattaa myyntiä ja tuo lisää potentiaalisia liidejä.

Uniikki toimintamallimme onnistuvampiin verkkokehitysprojekteihin

Uniikki/omalaatuinen tapamme lähestyä verkkokehitysprojekteja perustuu perinteisen AGILE-mallin kehittyneeseen hyödyntämiseen LOOP-toimintamallilla. LOOP mahdollistaa syvällisesti testattujen ja käyttäjäkeskeisten interaktiivisten käyttöliittymien suunnittelun ennen lopullista verkkokehittämistä. LOOP-toimintamallimme avulla voimme poiketa perinteisen AGILE-mallin lineaarisesta etenemisestä suunnittelusta toteutukseen ja siirtyä suoraan testausvaiheeseen jo suunnittelun alussa. Testauksesta saatujen oivallusten avulla palaamme takaisin suunnittelupöydälle. Tämä mahdollistaa verkkosivuston tai verkkokaupan jatkuvan kehittämisen sekä teknologiaratkaisujen optimoinnin.

360° kumppani
verkkokehityshankkeisiin

Tarjoamme apua osa-alueittain tai kokonaisvaltaisena teknologiakumppanina. Palvelumme kattavat kaiken verkkosuunnittelusta käyttöliittymäsuunnitteluun, tekniseen toteutukseen ja ylläpitoon sekä jatkuvaan kehitykseen.

Vaatimusmäärittely (Discovery)

Autamme sovelluksen käyttötarkoituksien hahmottamisessa sekä oikeiden teknologiaratkaisuiden löytämisessä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme innovatiivisia ja käyttäjäkeskeisiä palveluita, jotka optimoivat asiakaskokemuksen ja liiketoimintaprosessit.

Käyttöliittymäsuunnittelu

Suunnittelemme visuaalisesti houkuttelevia ja intuitiivisia käyttöliittymiä, jotka tehostavat käyttäjien vuorovaikutusta sovellusten kanssa ja luovat kokonaisvaltaisia elämyksiä.

Verkkokehittäminen

Kehitämme luotettavia ja skaalautuvia ratkaisuja nykyaikaisimmilla teknologioilla, jotka vastaavat liiketoimintasi tarpeisiin.

Integrointi

Mahdollistamme saumattoman yhteistyön eri järjestelmien välillä parantaen tiedonsiirtoa ja liiketoimintaprosessien tehokkuutta.

Huolenpito

Tarjoamme jatkuvaa tukea ja ylläpitoa varmistaaksemme verkkoratkaisuiden sujuvan toiminnan ja ajantasaisuuden.

Data ja analytiikka

Hyödynnämme data-analytiikkaa tuottaaksemme arvokasta tietoa, joka ohjaa päätöksentekoasi ja optimoi liiketoimintaprosessejasi.

Mitä asiakkaamme kertovat yhteistyöstä kanssamme?

5.0
5/5
Ota yhteyttä

Keskustellaan lisää!

Varaa etätapaaminen täyttämällä lomake tai lähettämällä WhatsApp-viesti, niin avataan keskustelu mahdollisuuksista.

Lupaamme, että tapaamisessa saat:
Mitä tapahtuu seuraavaksi?
1

Varaa sopiva aika etätapaamiseen

2

Löydämme yhdessä teille sopivat ratkaisut ja palvelut

3

Tapaamisen pohjalta teemme teille alustavan tarjouksen

Varaa etätapaaminen