Henrico Digital – Verkkosivut Digi- ja ICT-osaajien suorahakuun ja freelancer-palveluihin

Asiakas

Henrico Digital perustettiin vuonna 2019 tarjoamaan palveluja yrityksille, jotka etsivät digi- ja ICT-osaajia omiin tiimeihinsä sekä yritysten väliaikaisiin tarpeisiin ja projekteihin.

Vuonna 2021 StaffPoint Group, joka on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä, osti Henrico Digitalin liiketoiminnan. Yhdessä StaffPointin kanssa Henrico pystyy tarjoamaan entistä laajemmat mahdollisuudet niin osaajia etsiville yrityksille kuin myös kokeneille digikonsulteille, jotka etsivät freelancer-työtä.

5.0
5/5
500+
projektia

toimitettuna asiakkaille

95
%

asiakastyytyväisyys

14.2
milj.+

asiakkaille tuotettua euroa

15
kokenutta

asiantuntijaa

Lisätietoa projektista

2021 syksyllä Henrico uudisti brändi-ohjeistonsa ja tämän myötä tarvitsi uutta brändi-ilmettä ja viestintää vastaavan modernin verkkosivun yrityksen digitaaliseen markkinointiin. Projektin tavoitteena oli toteuttaa nykyaikainen mobiilioptimoitu nettisivu, niin ilmeen kuin teknisten ominaisuuksien osalta, jonka avulla ICT- ja Digialan osaajia etsivät yritykset löytäisivät Henricon tarjoamat monipuoliset palvelut ja asiantuntijat löytäisivät helposti avoinna olevat alan työpaikat..

Toteutus

Aloitimme toteutuksen perinteisesti graafisten vedoksien suunnittelemisella uuden verkkosivun visuaalista ilmettä ja käytettävyyden testaamista varten. Kun sopiva visuaalinen ilme oli yhdessä iteroitu valmiiksi ja lyöty lukkoon, siirryimme sivuston tekniseen toteuttamiseen. Kun sivusto oli teknisesti toteutettu lisättiin sivuille tarvittavat integraatiot markkinoinnin työkaluihin ja analytiikkaan.

Lopputulos

“Henricon liiketoimintaa on nopeatempoinen suorahaku ja rekrytointi ja tämän myötä verkkosivun toteutuksessa oli huomioitava ajankohtaisen sisällön päivittämisen helppous verkkosivuille, ilman koodaamista Henricon tiimillä. Lopputulokseen olen tyytyväinen ja on ollut myös mukava kuulla, että se on palvellut asiakasta toivotulla tavalla.Henricon porukan kanssa muutenkin yhteistyö on ollut aina erittäin mukavaa, suoraa ja asiallista. En voi kuin suositella heidän palveluitaan ja heitä kumppaniksi, oli hanke mikä tahansa.”

Asiakkaan kommentit

”Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Pilarin kanssa. Nopeaa ja kumppanikeskeistä palvelua. Kommunikaatio oli koko projektin ajan selkeää ja ideoita oli helppo pallotella Pilarin tiimin kanssa.

Useamman vuoden yhteistyön jälkeen voin ehdottomasti suositella Pilarin palveluita muillekin yrityksille, jotka etsivät kumppania laadukkaiden nettisivujen toteuttamiseen ja ylläpitoon.”

Minna Kruhse, Liiketoimintajohtaja, Henrico Digital

 

Teknologioita

WordPress
CSS
PHP
JavaScript

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Asiakastapaukset

Katso lisää tapaustutkimuksia

Ota yhteyttä

Keskustellaan lisää!

Varaa etätapaaminen täyttämällä lomake tai lähettämällä WhatsApp-viesti, niin avataan keskustelu mahdollisuuksista.

Lupaamme, että tapaamisessa saat:
Mitä tapahtuu seuraavaksi?
1

Varaa sopiva aika etätapaamiseen

2

Löydämme yhdessä teille sopivat ratkaisut ja palvelut

3

Tapaamisen pohjalta teemme teille alustavan tarjouksen

Varaa etätapaaminen