Vitamedical – Potilaiden ja medikaalialan ammattihenkilöiden verkkokauppa arpien hoitoon ja ehkäisemiseen

Asiakas

Vitamedical on Vitamion Oy:n liiketoimintayksikkö, joka tarjoaa tuotteita ja asiantuntijapalveluita arpihoitoon.

Toimimme medikaali- ja ihonhoitoalan sertifioitujen ammattilaisten kanssa, joiden tarjontaan kuuluu hoitojen lisäksi potilaalle tarjottavat arpien kotihoitotuotepaketit.

Vitamedical edustaa tällä hetkellä päämiestä, joka on toiminut esteettisellä alalla globaalisti jo yli 25 vuoden ajan. Tuotteita käytetään medikaalialan ammattilaisten toimesta mm. Kanadassa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Japanissa ja Australiassa. Ainutlaatuinen tarjonta mahdollistaa laadukkaan yhteistyön kosmetologien ja esteettisiin toimenpiteisiin erikoistuneiden medikaaliammattilaisten välillä. Vitamedical tarjoaa edistyksellisen hoitokokonaisuuden matkalla toimenpiteeseen ja siitä parantumiseen. Lopputuloksena mahdollisimman huomaamaton arpi.

5.0
5/5
500+
projektia

toimitettuna asiakkaille

95
%

asiakastyytyväisyys

14.2
milj.+

asiakkaille tuotettua euroa

15
kokenutta

asiantuntijaa

Lisätietoa projektista

Yhteistyö alkoi alkuvuonna 2022, kun Vitamedical päätti uudistaa verkkosivunsa sekä avata uuden verkkokaupan potilaille ja medikaalialan ammattihenkilöille. Verkkokaupan avulla potilaat sekä medikaalialan ammattihenkilöt pääsevät rekisteröitymisen kautta tilaamaan Vitamedical:n tarjoamia arpienhoitoon liittyviä tuotteita suoraan verkosta.

Tavoitteet:

  • Toteuttaa edustavat ja helposti päivitettävät verkkosivut
  • Avata uusien verkkosivujen yhteyteen nykyaikainen verkkokauppa terveysalan ammattihenkilöille sekä potilaille
  • Kasvattaa orgaanista näkyvyyttä hakukoneissa

Toteutus

Verkkosivujen ja verkkokaupan toteutus tapahtui WordPress julkaisujärjestelmään ja Woocommerce ympäristöön, joka mahdollistaa verkkokaupan joustavan ylläpitämisen ja päivittämisen. Toteutus tapahtui kahdessa oleellisessa vaiheessa, joissa ensimmäisessä toteutimme yrityksen verkkosivut ja jälkimmäisessä vaiheessa itse sisäisen verkkokaupan.

Erityisiä räätälöintejä projektiin liittyen oli rekisteröinnin toiminnallisuus, käyttäjärooli kohtainen hinnoittelu, minimi tilausmäärien määrittäminen, tuotepakettien “product bundle” toteuttaminen sekä potilaan klinikan antamalla koodilla tapahtuvan rekisteröitymisen mahdollistaminen.

Lopputulos

“Tämä oli erittäin miellyttävä ja mielenkiintoinen projekti meille. Yhteistyö Vitamedical tiimin kanssa oli asiallista, opettavaista, inspiroivaa ja mukavaa. Suosittelen ehdottomasti heidän tuotteita ja asiantuntemusta arpien hoitoon ja ehkäisyyn. Verkkosivuilla näkyvät enne ja jälkeen kuvat kertovat jo tarpeeksi.”

Asiakkaan kommentit

Yhteistyö Pilarin kanssa oli kumppanuutta parhaimmillaan. Tilaajan ja toimittajan rooleissa ei ollut epäselvyyttä, mutta projekti vietiin läpi yhteiseen hiileen puhaltavassa tiimissä.

Tekeminen oli joustavaa ja mutkatonta. Asiakkaan puolen liiallinen säätäminenkään ei näkynyt hermostumisena. Yhteydenpito oli helppoa ja asian niin vaatiessa myös nopeaa.

Kokemuksemme pohjalta voin hyvinkin suositella Pilaria vastaaviin verkkoprojekteihin kumppaniksenne.

– Olli Heikkilä, Vitamedical (Vitamion Oy)

Teknologiat

WordPress
WooCommerce
CSS
PHP
Java

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Asiakastapaukset

Katso lisää tapaustutkimuksia

Henrico Digital – Verkkosivut Digi- ja ICT-osaajien suorahakuun ja freelancer-palveluihin

Projektin tavoitteena oli toteuttaa nykyaikainen mobiilioptimoitu nettisivu, niin ilmeen kuin teknisten ominaisuuksien osalta, jonka avulla ICT- ja Digialan osaajia etsivät yritykset löytäisivät Henricon tarjoamat monipuoliset palvelut ja asiantuntijat löytäisivät helposti avoinna olevat alan työpaikat..


✔︎ Verkkosivun suunnittelu
✔︎ Tekninen toteutus ja ylläpito

Lue lisää
Ota yhteyttä

Keskustellaan lisää!

Varaa etätapaaminen täyttämällä lomake tai lähettämällä WhatsApp-viesti, niin avataan keskustelu mahdollisuuksista.

Lupaamme, että tapaamisessa saat:
Mitä tapahtuu seuraavaksi?
1

Varaa sopiva aika etätapaamiseen

2

Löydämme yhdessä teille sopivat ratkaisut ja palvelut

3

Tapaamisen pohjalta teemme teille alustavan tarjouksen

Varaa etätapaaminen