Toimialat

Ratkaisut digitalisaatiosta hyötyville sektoreille

Toimialastasi riippumatta Pilar on auttanut kaltaisiasi yrityksiä IT-ratkaisuilla.

IT-palvelut alallesi

Olemme tulleet tunnetuksi ainutlaatuisesta lähestymistavastamme yhdistää teknologiatoimiston asiantuntemus ja digitoimiston luova lähestymistapa. Tämä yhdistelmä mahdollistaa asiakkaillemme kokonaisvaltaiset ja innovatiiviset ratkaisut liiketoiminnan tehostamiseen ja kasvuun. 15 huippuosaajan voimin tarjoamme palveluita Pohjoismaiden ja Baltian kasvuhakuisille PK-yrityksille. 

Vain muutamassa vuodessa, toimistomme on jo saavuttanut merkittävän aseman alalla. Tämän todistavat toimistomme saamat tunnustukset, jatkuvasti kasvava asiakaskuntamme ja erinomainen asiakastyytyväisyytemme, joka ylittää 98 prosentin rajan. Tämä erittäin korkea asiakastyytyväisyys heijastaa sitoutumistamme laadukkaaseen palveluun ja jatkuvaan innovaatioon, mikä on toimintamme ytimessä.

Etkö näe toimialaasi?

Tämä luettelo ei ole kattava. Jos et näe toimialaasi yllä olevassa luettelossa, ota meihin yhteyttä ja anna meidän jakaa kokemuksemme alasi kanssa.

Miksi toimialaosaaminen IT:ssä on kriittistä

Toimialasääntely

Toimialakohtaiset sääntely- ja viranomaistarpeet muuttuvat jatkuvasti. Oletko valmis kohtaamaan ne? Terveydenhuolto, oikeudelliset ja taloudelliset alat: meillä on kokemusta sääntöjen noudattamisesta, mikä säästää aikaa ja vähentää stressiä.

Toimialakohtaiset sovellukset

Monet toimialat käyttävät alakohtaisia sovelluksia. Tiimillämme on kokemusta alustojen ja sovellusten, kuten WordPress, Wix, Squarespace, Webflow ja monien muiden, konfiguroinnista, päivittämisestä ja vianmäärityksestä.

Toimialaturvallisuus

Pienyrityksiä kohdistuu säännöllisesti kyberhyökkäyksiä, ja jotkut toimialat ovat suuremmassa riskissä kuin toiset. Tarjoamamme tietoturvapalvelut varmistavat, että yrityksesi on suojattu.

Ota yhteyttä

Keskustellaan lisää!

Varaa etätapaaminen täyttämällä lomake tai lähettämällä WhatsApp-viesti, niin avataan keskustelu mahdollisuuksista.

Lupaamme, että tapaamisessa saat:
Mitä tapahtuu seuraavaksi?
1

Varaa sopiva aika etätapaamiseen

2

Löydämme yhdessä teille sopivat ratkaisut ja palvelut

3

Tapaamisen pohjalta teemme teille alustavan tarjouksen

Varaa etätapaaminen