Palvelut

Ohjelmistokehitys

Innovatiivisia ratkaisuja liiketoimintasi kasvulle. Tarpeisiinne räätälöidyt ohjelmistokehityksen palvelut.

Ketterä teknologiakumppani nykyaikaiseen ohjelmistokehitykseen

Keskitymme monipuolisiin teknologioihin ja innovatiivisiin lähestymistapoihin. Tekninen tiimimme jakautuu eri teknologioiden erikoisosaajiin. Toteutamme ohjelmistoja laajalla valikoimalla teknologioita erikoistuen Javaan, Pythoniin, JavaScriptiin (React ja Node.js), PHP:hen ja pilvipalveluihin, kuten AWS ja Azure. Lisäksi hyödynnämme mobiilikehityksessä sekä Android- että iOS-alustoja.

Olemme sitoutuneet asiakkaan menestykseen ja tarjoamme läpinäkyvää yhteistyötä. Asiakkaamme arvostavat meitä paitsi teknisen osaamisemme ansiosta, myös kyvystämme ymmärtää ja tukea heidän liiketoimintaansa.

Räätälöidyt ratkaisut

Kyvykkyys luoda täysin räätälöityjä ja skaalautuvia ohjelmistoja laajalla valikoimalla niitä teknologioita, jotka vastaavat yrityksen tarkkoja tarpeita.

Teknologiaketteryys

Ohjelmistokehitys uudistuu maailman mukana. Kehitämme jatkuvasti myös uusien teknologioiden osaamistamme, tästä esimerkkinä LowCode- ja NoCode-ratkaisut. Ne mahdollistavat nopeampaa ja joustavampaa ohjelmistokehitystä.

Kustannustehokkuus

Kehittynyt vaatimusmäärittelyn prosessimme auttaa löytämään tehokkaimman ja kustannuksiltaan kannattavimman tavan toteuttaa yrityksellenne sopivin ohjelmisto.

Läpinäkyvyys hinnoittelussa

Selkeät ja ennakoitavat hinnoitteluprosessit. Hinnoittelumallimme on suunniteltu avoimeksi ja selkeäksi, mikä mahdollistaa asiakkaillemme sujuvan budjetoinnin ja poistaa kaikki yllättävät piilokustannukset.

Ainutlaatuinen toimintatapamme onnistuvimpiin hankkeisiin

Uniikki lähestymistapamme ohjelmistokehityksen hankkeissa perustuu perinteisen AGILE-mallin edistyneeseen sovellukseen, Pilarin omalla LOOP-toimintamallilla.

Nykyaikaiset teknologiaratkaisut mahdollistavat hyvin pitkälle testattavien interaktiivisten käyttöliittymien suunnittelun, minkä ansiosta perinteisen AGILE-mallin sijasta projektin suunnitteluvaiheessa voidaan siirtyä heti testaukseen ja palata testaamisesta viisaampana takaisin suunnittelupöydälle. Näin ohjelmistosta saadaan täydellinen ja pystytään valitsemaan tekniseen toteutukseen sopivimmat teknologiaratkaisut.

Tämä varmistaa projektin menestyksen niin aikataulun kuin budjetinkin osalta. Samalla vähennetään riskiä valita väärä teknologia ja vältetään ylimääräiset muutoskierrokset.

360° kumppani
ohjelmistokehitykseen

Tarjoamme apua osa-alueittain tai kokonaisvaltaisena teknologiakumppanina. Palvelumme kattavat kaiken ohjelmistosuunnittelusta käyttöliittymäsuunnitteluun, tekniseen toteutukseen ja ylläpitoon sekä jatkuvaan kehitykseen.

Vaatimusmäärittely (Discovery)

Autamme sovelluksen käyttötarkoituksien hahmottamisessa sekä oikeiden teknologiaratkaisuiden löytämisessä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme innovatiivisia ja käyttäjäkeskeisiä palveluita, jotka optimoivat asiakaskokemuksen ja liiketoimintaprosessit.

Käyttöliittymäsuunnittelu

Suunnittelemme visuaalisesti houkuttelevia ja intuitiivisia käyttöliittymiä, jotka tehostavat käyttäjien vuorovaikutusta sovellusten kanssa ja luovat kokonaisvaltaisia elämyksiä.

Tekninen toteutus (ohjelmointi)

Kehitämme luotettavia ja skaalautuvia ohjelmistoratkaisuja, jotka vastaavat liiketoimintasi tarpeisiin.

Integrointi

Mahdollistamme saumattoman yhteistyön eri järjestelmien välillä parantaen tiedonsiirtoa ja liiketoimintaprosessien tehokkuutta.

Huolenpito

Tarjoamme jatkuvaa tukea ja ylläpitoa varmistaaksemme ohjelmistoratkaisujesi sujuvan toiminnan ja ajantasaisuuden.

Data ja analytiikka

Hyödynnämme data-analytiikkaa tuottaaksemme arvokasta tietoa, joka ohjaa päätöksentekoasi ja optimoi liiketoimintaprosessejasi.

Mitä asiakkaamme kertovat yhteistyöstä?

5.0
5/5
Ota yhteyttä

Keskustellaan lisää!

Varaa etätapaaminen täyttämällä lomake tai lähettämällä WhatsApp-viesti, niin avataan keskustelu mahdollisuuksista.

Lupaamme, että tapaamisessa saat:
Mitä tapahtuu seuraavaksi?
1

Varaa sopiva aika etätapaamiseen

2

Löydämme yhdessä teille sopivat ratkaisut ja palvelut

3

Tapaamisen pohjalta teemme teille alustavan tarjouksen

Varaa etätapaaminen