Toimialat

Alustaratkaisut

Alustayrityksille digitalisaatio ei ole mahdollisuus uudistua, vaan koko toimialan synnyttänyt tekijä. Alustatalous ravistelee perinteisiä toimialoja ja vanhanaikaisia toimintatapoja. Toisaalta globaalissa kilpailussa kilpailijoita on aina vaan enemmän ja relevanttina pysyminen on elinehto, mutta jatkuva oman toiminnan analysointi ja tehokas kustannusrakenne mahdollistavat nopean kasvun.
DIGITAALISEN AIKAKAUDEN MAHDOLLISUUDET

Yritysten operatiivisen toiminnan virtaviivaistaminen ja automatisointi on monille eri alojen yrityksille keskeinen missio. Valmiiden ratkaisujen puute voi olla merkittävä este näiden yritysten ainutlaatuisten tarpeiden täyttämisessä. Siksi yksilöllisesti räätälöidyt alustaratkaisut ovat nykypäivänä avainasemassa! Oikean teknologiakumppanin avulla digitalisaatio voi optimoida alustayrityksen toimintaa ja tuoda huomattavia kustannussäästöjä loppukäyttäjille.

Pilar alustatalouden kumppanina

Pilar on erikoistunut tukemaan yrityksiä digitalisaation matkalla. Toimialakohtaisesti räätälöidyt ohjelmistot ja innovatiiviset ratkaisut yhdistettynä ohjelmistokehityspalveluihimme tarjoavat kilpailukykyä ja kasvua. Olipa tarpeesi luoda uuden alustaratkaisun prototyyppi tai parantaa olemassa olevan palvelun käyttökokemusta, meillä on tarvittava osaaminen ja työkalut auttamaan yritystäsi erottumaan ja menestymään.

Digitalisaation haasteet alustayhtiöille: Eksponentiaalinen innovointi

Toisin kuin perinteisillä toimialoilla, alustayritykset ovat syntyneet digitalisaatiosta ja näin ollen ovat niiden haasteetkin erilaisia. Alustapalveluiden kilpailu on usein globaalia ja digitaalisten ratkaisuiden sekä tekoälyn kehityksen myötä, kilpailu kovenee kokoajan. 

Alustayhtiön on pysyttävä kokoajan kehityksen kelkassa, tai se voi menettää kilpailuetunsa markkinoilla pysyvästi. Edes kirjanpidon viiden vuoden kuoletusaika ei ole riittävän lyhyt aika tuotekehitysinnovaatioille vaan alustayritystä pitää kehittää kokoajan eteenpäin. Olipa kyseessä sitten uusi startup tai digitalisoitunut perinteinen yritys, oikean toteuttajan valinta on äärimmäisen tärkeää ja ulkoistettu kehitystyö voi olla oiva ratkaisu! 

Ratkaisumme alustoille

Pilarin räätälöidyt palvelut - avain liiketoiminnan kasvuun

Me Pilarilla ymmärrämme, että jokainen asiantuntijayritys on omanlaisensa/uniikki. Siksi tarjoamme räätälöityjä palveluita, jotka vastaavat juuri sinun liiketoimintasi erityistarpeisiin. Onko yrityksesi tavoitteena dynaamisten verkkosovellusten kehittäminen, visuaalisesti houkuttelevien käyttöliittymien suunnittelu tai kohdennetut digitaalisen markkinoinnin strategiat? Kokeneet asiantuntijamme ohjaavat yrityksesi kaikissa näissä palveluissa digitaalisen muutoksen kärkeen.

Tutustu palveluvalikoimaamme, joka on alusta asti suunniteltu edistämään yrityksesi kasvua ja menestystä digitaalisessa maailmassa.

Ota yhteyttä

Keskustellaan lisää!

Varaa etätapaaminen täyttämällä lomake tai lähettämällä WhatsApp-viesti, niin avataan keskustelu mahdollisuuksista.

Lupaamme, että tapaamisessa saat:
Mitä tapahtuu seuraavaksi?
1

Varaa sopiva aika etätapaamiseen

2

Löydämme yhdessä teille sopivat ratkaisut ja palvelut

3

Tapaamisen pohjalta teemme teille alustavan tarjouksen

Varaa etätapaaminen