Palvelut

Mobiilisovellus

Räätälöidyt mobiiliratkaisut liiketoimintasi kasvulle. Tarpeisiisi suunniteltujen mobiilisovelluksien kehitys palveluna.

Joustava teknologiakumppani mobiilisovellusten maailmassa

Panostamme monipuolisiin teknologioihin ja mukautuviin lähestymistapoihin mobiilisovellusten kehityksessä. Tekninen tiimimme koostuu mobiiliteknologioiden asiantuntijoista, jotka ovat erikoistuneet Android- ja iOS-alustojen sovelluskehitykseen. Hyödynnämme kattavasti myös muita teknologioita, kuten React Native ja Flutter, tarjotaksemme joustavia ja tehokkaita ratkaisuja eri laitteille ja käyttöjärjestelmille.

Olemme täysin sitoutuneita asiakkaidemme menestykseen ja tarjoamme avointa ja rehellistä yhteistyötä. Asiakkaamme luottavat tekniseen asiantuntemukseemme ja kykyymme ymmärtää heidän liiketoimintansa tarpeita.

Räätälöidyt ratkaisut

Kehitämme täysin mukautettuja ja skaalautuvia mobiilisovelluksia, jotka vastaavat tarkasti yrityksesi tarpeisiin, käyttäen laajaa teknologiavalikoimaa.

Teknologinen joustavuus

Mobiilisovelluskehitys kehittyy jatkuvasti, ja me kehitämme osaamistamme uusien teknologioiden parissa. Esimerkiksi käytämme hyväksemme React Nativea ja Flutteria, jotka mahdollistavat koodin uudelleenkäytön iOS- ja Android-alustoilla, tarjoten nopeamman ja kustannustehokkaamman kehitysprosessin.

Kustannustehokkuus

Kehittämämme vaatimusmäärittelyn prosessi auttaa löytämään tehokkaimman ja taloudellisesti kannattavimman tavan toteuttaa juuri teidän yrityksellenne sopivat mobiilisovellukset.

Läpinäkyvyys hinnoittelussa

Tarjoamme selkeät ja ennustettavat hinnoitteluprosessit. Hinnoittelumallimme on suunniteltu olemaan avoin ja ymmärrettävä, mikä helpottaa asiakkaidemme budjetointia ja eliminoi yllättävät piilokustannukset.

Uniikki toimintamallimme menestyksekkäisiin mobiilisovellushankkeisiin

Uniikki lähestymistapamme mobiilisovelluskehityksen projekteissa pohjautuu perinteisen AGILE-mallin kehittyneeseen soveltamiseen, hyödyntäen Pilarin ainutlaatuista LOOP-toimintamallia.

Nykyaikaiset teknologiat tarjoavat mahdollisuuden suunnitella erittäin testattavia ja interaktiivisia käyttöliittymiä, mikä sallii meidän ohittaa perinteisen AGILE-mallin suunnitteluvaiheen ja siirtyä suoraan testaukseen. Testausvaiheen jälkeen olemme viisaampia ja voimme palata suunnittelupöydälle entistä kohdennetummin. Tämä prosessi mahdollistaa mobiilisovelluksen hiomisen täydellisyyteen ja teknologiaratkaisujen valitsemisen, jotka ovat parhaiten linjassa teknisen toteutuksen kanssa.

Tällä lähestymistavalla varmistamme projektin onnistumisen sekä aikataulun että budjetin suhteen, samalla kun minimoimme riskin valita väärä teknologia ja vältämme tarpeettomat muutossykliä.

360° kumppani
mobiilisovelluskehitykseen

Tarjoamme tukea yksittäisissä vaiheissa tai kokonaisvaltaisesti mobiiliteknologiakumppanina. Palvelumme sisältävät kaiken mobiilisovellusten suunnittelusta käyttöliittymäsuunnitteluun, tekniseen toteutukseen, ylläpitoon sekä jatkuvaan päivitykseen.

Vaatimusmäärittely (Discovery)

Autamme mobiilisovellusten käyttötarkoitusten selvittämisessä ja sopivimpien teknologioiden valinnassa. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa kehittääksemme innovatiivisia ja käyttäjäkeskeisiä ratkaisuja, jotka parantavat asiakaskokemusta ja tehostavat liiketoimintaprosesseja.

Käyttöliittymäsuunnittelu

Luomme visuaalisesti vetovoimaisia ja intuitiivisia mobiilisovellusten käyttöliittymiä, jotka parantavat käyttäjien interaktiota sovelluksen kanssa ja tarjoavat syvällisiä kokemuksia.

Tekninen toteutus (kehitys)

Rakennamme luotettavia ja skaalautuvia mobiilisovellusratkaisuja, jotka vastaavat liiketoimintasi vaatimuksiin.

Integrointi

Tarjoamme ratkaisuja, jotka mahdollistavat saumattoman integraation eri järjestelmien välille, mikä parantaa tiedonvaihtoa ja liiketoimintaprosessien sujuvuutta.

Huolenpito

Olemme tukenasi tarjoamalla jatkuvaa tukea ja ylläpitoa, jotta mobiilisovelluksesi toimii moitteettomasti ja pysyy ajan tasalla.

Data ja analytiikka

Käytämme datan analysointia tarjotaksemme sinulle arvokasta tietoa, joka tukee päätöksentekoasi ja auttaa optimoimaan liiketoimintaprosessisi.

Mitä asiakkaamme kertovat yhteistyöstä kanssamme?

5.0
5/5
Ota yhteyttä

Keskustellaan lisää!

Varaa etätapaaminen täyttämällä lomake tai lähettämällä WhatsApp-viesti, niin avataan keskustelu mahdollisuuksista.

Lupaamme, että tapaamisessa saat:
Mitä tapahtuu seuraavaksi?
1

Varaa sopiva aika etätapaamiseen

2

Löydämme yhdessä teille sopivat ratkaisut ja palvelut

3

Tapaamisen pohjalta teemme teille alustavan tarjouksen

Varaa etätapaaminen