Palvelut

Kasvuhakkerointi

Nopeaa ja ennakoitavaa kasvua digikanavia hyödyntämällä.

Kasvukumppani skaalautuvan markkinointikoneiston rakentamiseen

Kasvuhakkeroinnin palvelumme tarjoaa yrityksellesi ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa skaalautuva markkinointikoneisto, joka on suunniteltu erityisesti kiihdyttämään kasvua ja tehostamaan myyntiä digitaalisessa ympäristössä. Meidän kokenut tiimimme yhdistää datan, teknologian ja markkinoinnin innovaatiot luodakseen räätälöityjä toimintamalleja, jotka vastaavat juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin ja tavoitteisiin.

Palvelu on suunniteltu erityisesti niille yrityksille, jotka ovat valmiita ottamaan seuraavan askeleen kasvussaan ja haluavat hyödyntää digitaalisen markkinoinnin täyden potentiaalin.

Tutkittu ja testattu tieto voittavista mainonnan kanavista

Reaaliaikaisen datan ja analyysin avulla saat selkeän kuvan siitä, mitkä kanavat tuottavat parhaiten tulosta juuri sinun yrityksellesi.

Kohdennettu ja tuottava markkinointi

Vältä hukkaan menevä markkinointibudjetti keskittymällä ainoastaan niihin kanaviin, jotka tuottavat parhaat tulokset.

Ennakoitavat ja kestävät toimintamallit

Kasvuhakkeroinnin yhteistön löydämme ja kehitämme toimintamalleja, jotka varmistavat luotettavan ja jatkuvan kasvun yrityksellesi.

Pysyvän kasvun mahdollistaminen

Kehitämme ja toteutamme strategioita, jotka eivät ainoastaan tuota välittömiä tuloksia, vaan myös tukevat pitkäaikaista kasvua.

Uniikki strategiamme parhaimman tuoton saavuttamiseksi

Ainutlaatuinen kaksivaiheinen prosessimme alkaa perusteellisella discovery-projektilla, jossa tiimimme ei jätä kiveäkään kääntämättä löytääkseen juuri sinun yrityksellesi optimaalisimmat mainoskanavat ja toimintamallit. Näin varmistamme, että yrityksesi saa parhaan mahdollisen mainonnan tuoton.

Palvelun tarkoitus on tarjota yrityksellesi selkeää tietoa siitä, mitkä digitaalisen mainonnan kanavat ja toimintamallit toimivat juuri teidän liiketoiminnallenne parhaiten ja rakentaa kasvu näiden päälle. 

Löydettyämme ROIn tuottavat kanavat luomme markkinointikoneiston, joka pystyy saavuttamaan viikoittain suuren määrän potentiaalisia asiakkaita – samalla mahdollistaen nopean ja kestävän kasvun.

Kuinka palvelu toimii
ja mitä se sisältää?

Kasvuhakkeroinnin palvelumme sisältää kaiken vaadittavan työn tehokkaimpien kanavien ja toimintamallien löytämiseksi yksilöllisesti sinun yrityksesi kasvun mahdollistamiseksi.

Tavoitteiden asettaminen ja strateginen suunnittelu

Määritellään yrityksen kasvutavoitteet ja kohderyhmät. Laaditaan alustava suunnitelma sopivista digitaalisen markkinoinnin muodoista.

Kattava markkinatutkimus ja kilpailija-analyysi

Tutkitaan markkinaa, kilpailijoita ja kohderyhmän käyttäytymistä. Analysoimme olemassa olevaa, yrityksen nykyisistä markkinointikanavista saatavaa/saatua dataa.

Kokeilujen suunnittelu ja toteutus

Suunnitellaan ja toteutetaan kokeilut eri digitaalisen markkinoinnin muodoissa, kuten some-mainonta (kaikissa toimialalle relevanteissa some-kanavissa), hakukoneoptimointi (SEO), hakukonemarkkinointi (SEM), sisältömarkkinointi ja sähköpostimarkkinointi. Mittaamme ja analysoimme kokeilujen tulokset reaaliajassa.

Tulosten analysointi

Käydään läpi kokeilujen tulokset, mitataan niiden tehokkuus ja tunnistetaan parhaiten toimineet kanavat. Analysoimme asiakaspolkua ja konversioprosesseja löytääksemme pullonkauloja ja parannusmahdollisuuksia.

Skaalautuvien kanavien valinta

Valitaan kanavat ja toimintamallit, jotka ovat osoittautuneet kustannustehokkaiksi ja skaalautuviksi. Laaditaan strategia näiden kanavien optimoinnille ja laajentamiselle.

Mainonnan skaalaaminen discovery-projektin opeilla

Implementoidaan valitut strategiat ja toimintamallit. Seurataan kampanjoiden suorituskykyä ja tehdään jatkuvaa optimointia tulosten parantamiseksi. Käytetään jatkuvaa A/B-testausta toimintamallien hienosäätöön ja parhaimman ROIn saavuttamiseen.

Mitä asiakkaamme kertovat yhteistyöstä kanssamme?

5.0
5/5
Ota yhteyttä

Keskustellaan lisää!

Varaa etätapaaminen täyttämällä lomake tai lähettämällä WhatsApp-viesti, niin avataan keskustelu mahdollisuuksista.

Lupaamme, että tapaamisessa saat:
Mitä tapahtuu seuraavaksi?
1

Varaa sopiva aika etätapaamiseen

2

Löydämme yhdessä teille sopivat ratkaisut ja palvelut

3

Tapaamisen pohjalta teemme teille alustavan tarjouksen

Varaa etätapaaminen