a

Pilar yritys

Erikoistunut kumppani B2B-yritysten ja verkkokauppiaiden digitaaliseen markkinointiin

Tarjoamme riskittömiä markkinoinnin ratkaisuja yrityksen kasvuun ja kilpailukyvyn parantamiseen digitaalisilla markkinoilla. Keskitämme huomiomme kahteen toimialaan, joka takaa pysyvän paikan aallonharjalla jatkuvasti kehittyvillä markkinoilla. Valikoimme asiakkaamme huolellisesti ja työskentelemme yrityksien kanssa joille tiedämme saavan erinomaisia tuloksia.

Pilar kumppanina

Mikä tekee meistä parhaan kumppanin?

Erikoistuminen

Keskitymme kahteen toimialaan, joka mahdollistaa ajantasaisen tietotaidon jatkuvasti kehittyvillä markkinoilla. Kokemuksemme ja parhaat tulokset ovat näiltä kahdelta toimialalta, täten osaamme konsultoida asiakkaitamme aina oikeaan suuntaan viimeisimmän tiedon, kokemuksen ja opin avulla.

Riskittömyys

Digipalveluita tarjoaa tänä päivänä todella moni tekijä, toimijoita löytyy laidasta laitaan ja hinnoittelu on villi länsi. Tämän myötä koko alalle on aiheutunut vähän huono maine.

Pilarilla erotumme massasta selkeästi poistamalla asiakkaidemme riskit. Meidän kanssa et voi hävitä rahaa. Mikäli näemme yhteistyölle mahdollisuutta, me takaamme että yhteistyö tulee olemaan tuottoisaa, tai muuten palvelumme eivät maksa sinulle yhtään mitään.

Asiakaslähtöisyys

Aloitamme kunkin yhteistyön syvällä analyysillä asiakasyrityksemme liiketoimintaan, kilpailuun ja markkinaan. Palvelumme räätälöidään asiakkaan tilanteen ja tavoitteiden pohjalta ja toteutetaan aina asiakaslähtöisesti parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ketteryys

Teemme päätöksiä datan pohjalta ja olemme aina valmiita ketterästi muuttamaan strategiaa kun siltä näyttää. Joustamme parempien tulosten saamiseksi ja tiimimme on tottunut muuttamaan suuntaa nopeassakin aikataulussa.

Läpinäkyvyys

Kokemuksien kautta opimme, että mitä läpinäkyvämpää toimintaa pystymme tarjoamaan, niin sitä tyytyväisempi asiakkaamme on. Lisäsimme viikottaisen raportoinnin kaikkiin palveluihimme, jolloin joka viikko tiedät; mitä tällä viikolla on tapahtunut, mitä ensi viikolla tapahtuu, onko yhteistyössä jumeja ja odotetaanko minulta jotain.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Voit myös varata etätapaamisen suoraan asiantuntijamme kalenteriin.

Schließen