Yritys

Tukipilarisi kasvussa ja digitalisaatiossa

Pilarilla olemme enemmän kuin vain teknologiayritys; olemme innovatiivisten ja kasvunhaluisten yritysten kumppani digitalisaatiossa, joka aktiivisesti kuuntelee ja ymmärtää ainutlaatuiset tarpeet ja tavoitteet. 

Ihmiset

Meillä on vahva usko ihmiskeskeiseen lähestymistapaan, jossa työntekijöidemme hyvinvointi, luovuus ja kehitys asetetaan etusijalle.Panostamme aktiivisesti työntekijöidemme ammatilliseen kehitykseen ja kannustamme avoimuuteen, rehellisyyteen ja monimuotoisuuteen kaikessa toiminnassamme, mikä luo luottamuksen ja kunnioituksen ilmapiirin.

Missiomme

Yhdistämme luovan ajattelun ja modernit teknologiat, tukien asiakkaitamme saavuttamaan konkreettisia tuloksia ja kestävää kasvua. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita, muuntaen ne innovatiivisiksi ratkaisuiksi, jotka eivät ainoastaan vastaa teknologisiin vaatimuksiin, vaan myös edistävät liiketoiminnan tehokkuutta ja kasvua. Meille asiakasyhteistyö on yhteisen menestyksen avain, ja olemme sitoutuneet olemaan aktiivinen osa asiakkaidemme kasvutarinaa.

Toimintatapamme

Yrityksemme toimintatapa perustuu innovaation, yhteistyön ja jatkuvan kehityksen periaatteille. Me uskomme, että parhaat ideat syntyvät, kun yhdistämme luovat näkökulmat ja teknologisen asiantuntemuksen. Tämän vuoksi keskitymme luomaan ympäristön, jossa avoin dialogi, yhteistyö ja oppiminen ovat etusijalla. Asiakaskeskeisyys ohjaa kaikkea toimintaamme, ja pyrimme ymmärtämään syvällisesti asiakkaidemme tarpeita ja tavoitteita.

Pilar yrityksenä

Olemme tulleet tunnetuksi ainutlaatuisesta lähestymistavastamme yhdistää teknologiatoimiston asiantuntemus ja digitoimiston luova lähestymistapa. Tämä yhdistelmä mahdollistaa asiakkaillemme kokonaisvaltaiset ja innovatiiviset ratkaisut liiketoiminnan tehostamiseen ja kasvuun. 15 huippuosaajan voimin tarjoamme palveluita Pohjoismaiden ja Baltian kasvuhakuisille PK-yrityksille. 

Toimipisteemme sijaitsevat Espoon Keilaniemessä ja Tallinnan vanhan kaupungin sydämessä. 

Vain muutamassa vuodessa, toimistomme on jo saavuttanut merkittävän aseman alalla. Tämän todistavat toimistomme saamat tunnustukset, jatkuvasti kasvava asiakaskuntamme ja erinomainen asiakastyytyväisyytemme, joka ylittää 98 prosentin rajan. Tämä erittäin korkea asiakastyytyväisyys heijastaa sitoutumistamme laadukkaaseen palveluun ja jatkuvaan innovaatioon, mikä on toimintamme ytimessä.

Mitä meistä sanotaan

Asiakaspalautetta

5.0
5/5
Pilar kumppanina

Digitaalisen aikakauden kasvun kumppani - Vahvista kilpailukykyäsi

5.0
5/5
500+
projektia

toimitettuna asiakkaille

95
%

asiakastyytyväisyys

14.2
milj.+

asiakkaille tuotettua euroa

15
kokenutta

asiantuntijaa

Kumppanit

Tunnustettu kumppani parhaiden toimesta

Teemme yhteistyötä näiden johtavien toimijoiden kanssa tuodaksemme sinulle parhaita ratkaisuja.

Ota yhteyttä

Keskustellaan lisää!

Varaa etätapaaminen täyttämällä lomake tai lähettämällä WhatsApp-viesti, niin avataan keskustelu mahdollisuuksista.

Lupaamme, että tapaamisessa saat:
Mitä tapahtuu seuraavaksi?
1

Varaa sopiva aika etätapaamiseen

2

Löydämme yhdessä teille sopivat ratkaisut ja palvelut

3

Tapaamisen pohjalta teemme teille alustavan tarjouksen

Varaa etätapaaminen