a

Mainostoimistoille

Suomalainen whitelabel kumppani WordPress toteutuksiin

Vuosien kokemus alihankintana toteutetuista hankkeista on hionut toimintamallimme parhaaksi mahdolliseksi ”whitelabel” kumppaniksi mainostoimistoille ja muille IT-alan yrityksille, jotka haluavat tavoitella kasvua ja mielenrauhaa ulkoistamalla WordPress-toteutukset tai hakukoneoptimoinnin palvelut.

Tarjoamamme
whitelabel palvelut

UI & UX suunnittelu

Graafisen suunnittelun tiimimme toteuttaa ammattimaiset visuaaliset ilmeet sekä käyttöliittymät verkkopalveluita varten. Työkaluina Adobe XD, Figma ja Adobe Photoshop.

WordPress toteutus

Kokenut tekninen tiimimme toteuttaa mitä tahansa WordPress ympäristöön. Tekninen osaamisemme kattaa räätälöidyt verkkosivut, teemat, lisäosat, API-integraatiot ja muu PHP tai Javascript koodaamisen.

Tekninen kehitys ja tuki

Tukea WordPress Hosting palveluihin ja tekniseen kehittämiseen. Autamme sivujen päivityksissä ja tietoturvan ylläpitämisessä.

Hakukoneoptimointi (SEO)

Lisää sinunkin palveluihin kattavat hakukoneoptimoinnin palvelut, joita tarjoamme ainoana palveluntarjoajana suomessa, joka takaa TOP 5 tulokset Googlessa.

Some-mainonta

Data-ohjautuvaa, läpinäkyvää ja asiantuntevaa some-mainonnan palveluita.

Ulkoista ”raskas työ” ja keskity olennaiseen

Ulkoistamalla raskaimman osan verkkosivujen suunnittelusta ja teknisestä toteuttamisesta varmistat asiakkaan tyytyväisyyden näkemättä suuremmin vaivaa ja voit keskittyä olennaiseen samalla rakentamalla kasvua vankalle pohjalle. Whitelabel kumppani on myös erinomainen vaihtoehto kiireapuna, kun oman tiimin kädet eivät riitä.

Meillä on testatut prosessit ja suomalainen projektijohto vahvistaa sen, että asiakas on tyytyväinen, yhteistyö on mutkatonta sekä lopputulos on korkeinta laatuluokkaa.

Keskity kasvuun

Luotettavan whitelabel kumppanin avulla voit keskittyä myyntiin ja kasvun luomiseen pelkäämättä tuotannon resurssien loppumista.

Tarjoa asiakkaillesi enemmän

Laajenna tarjontaasi ja palvele asiakkuuksiasi kokonaisvaltaisena markkinoinnin kumppanina.

Älä jää jalkoihin kiireessä

Lisävoimia kiireapuun ja kasvun vauhdissa pysymiseksi. Palveluihimme kuuluu myös yksittäisten työntekijäresurssien vuokraus ohjelmistokäyttöön.

Kiinnostuitko mahdollisesta yhteistyöstä?

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kokemuksia Pilarista

 

Lue asiakaspalautetta sekä tutustu kattaviin asiakastapauksiin.

Yritys

 

Lue meidän tarina ja miksi olemme juuri sinulle sopiva kumppani sekä tutustu avainhenkilöihin.

Schließen