a

Verkkokauppiaille

Verkkokauppiaan kasvun kumppani

Erikoistumme verkkokauppojen kehittämiseen ja kasvattamiseen jatkuvasti kehittyvillä digitaalisilla markkinoilla. Olemme verkkokauppiaan täyden talon kumppani kasvun ja kehityksen tueksi kenen kanssa voit sparrailla ideoita ja pysyä aina ajantasalla viimeisimmistä mahdollisuuksista.

Tarjoamamme palvelut

Strategiasta toteutukseen ja mittauksesta tuloksiin.

Erikoistumisemme kattaa seuraavat palvelut verkkokaupan toteutuksesta markkinointiin sekä jatkuvaan kehitykseen ja yhteistyöhön.

Verkkokaupan toteutus

Suunnittelemme sekä toteutamme suorituskykyisiä verkkokauppoja tämän päivän markkinoille.

Hakukoneoptimointi (SEO)

Kattavat hakukoneoptimoinnin palvelut verkkokaupan kasvun tueksi ainoana palveluntarjoajana suomessa, joka takaa kärkitulokset.

Tekninen tuki ja ylläpito

Luotettava kumppani jatkuvaan tekniseen kehitykseen, tukeen ja ylläpitoon. 

Some-mainonta

Erotu kilpailijoista ja kasvata myyntiäsi data-ohjautuvan some-mainonnan avulla. Tarjoamme riskittömät mainonnan palvelut kasvun tueksi.

Google-mainonta

Tule esille Googlessa ja maksa vain klikkauksista. Tarjoamme kattavat Google-mainonnan palvelut näkyvyyden lisäämiseksi ja myynnin kiihdyttämiseksi.

Haluatko kysyä lisää tietystä palvelusta?

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Voit myös varata etätapaamisen suoraan asiantuntijamme kalenteriin.

Kuinka voimme auttaa?

 

Strategia

Osaamisemme perustuu viimeisimpään tietotaitoon, jonka avulla autamme verkkokauppiaita löytämään tuloksekkaimman strategian jatkuvasti kehittyvillä digimarkkinoilla. Asiantuntijoillamme on vankka kokemus tuloksekkaasta verkkokauppojen mainonnasta, konversio-optimoinnista ja kehittämisestä.

 

Toteutus

Palvelumme on rakennettu verkkokauppiaille ja ne toteuttaa kokeneet asiantuntijat tuoreimman datan sekä käytännönkokemuksien mukaan.

 

Mittaus

Me teemme päätöksiä vain ja ainoastaan datan pohjalta. Mittaamme tuloksia nykyaikaisten työkalujen avulla ja pidämme huolta että kehityskaari on aina positiivinen.

 

Yhteistyö

Olemme verkkokauppojen digikumppani ja suosimme pitkäaikaisia yhteistöitä. Yli 80% asiakkaistamme jatkaa yhteistyötä kanssamme ensimmäisistä kuukausista useisiin vuosiin.

Kokemuksia Pilarista

 

Lue asiakkaidemme kokemuksia ja tutustu työhömme asiakaskertomusten kautta.

Yritys

 

Lue asiakkaidemme kokemuksia ja tutustu työhömme asiakaskertomusten kautta.

Schließen