a

Verkkokaupan hakukoneoptimointi

Kasvata verkkokaupan kävijämäärää sekä myyntiä takuun turvaamalla hakukoneoptimoinnilla

Näy siellä missä asiakkaasi liikkuvat ja mistä ne etsivät tuotteitasi. Luokittaudu Googlen kärkipaikoille suurien kilpailijoiden edellä, takuun turvaaman hakukoneoptimoinnin avulla, riskittä.

Lisää näkyvyyttä ja myyntiä orgaanisen näkyvyyden avulla

Hakukoneoptimointi on investointi verkkokaupan tulevaisuuteen. Orgaanisen näkyvyyden avulla tavoitat ostovalmiin kohderyhmän, joka etsii kiperästi ratkaisua ongelmaansa ja on valmis investoimaan asian ratkaisemiseksi. Hakukoneoptimointi on ylivoimaisesti kustannustehokkain markkinoinnin muoto pitkällä aikavälillä. Näkyvyys toimialasi oleellisilla avainsanoilla kertoo myös yrityksestäsi tekijänä ja vakuuttaa asiakkaan.

Lisää myyntiä

Tehokkaalla hakukoneoptimoinnilla avaat portit orgaaniselle liikenteelle ja kasvatat verkkokauppasi myyntiä jopa päivittäisellä tasolla.

Tavoita ostovalmiit asiakkaat

Näy siellä missä asiakkaasi liikkuvat ja tavoita potentiaalisia asiakkaita näkemättä suuremmin vaivaa.

Kasvata brändiarvoa

Verkkokaupan löydettävyys kasvattaa brändiarvoa ja on pitkäaikainen sijoitus yrityksesi markkinointiin.

Taattujen tulosten toimintamalli

1. Analysointi

Aloitamme hakukoneoptimoinnin toteuttamisen aina syvällä avainsana, kilpailija ja sisältöanalyyseillä. Analyysit toimivat faktapohjana koko projektin toteuttamiselle ja antavat suunnan menestyksekkään hakukoneoptimoinnin toteuttamiseen.

 

2. Sisältö

Optimoitavien sivujen sisältö tulee vastata kilpailua. Yhdessä asiakkaan kanssa tuotamme ja optimoimme verkkokaupan tekstisisällön sisältöanalyysien pohjalta vastaamaan Googlen asettamia reunaehtoja luokittautumiselle.

 

3. Tekninen optimointi

Suoritamme kaikki hakukoneoptimoinnin muodot verkkokauppaanne sis. sisäisen hakukoneoptimoinnin, ulkoisen hakukoneoptimoinnin sekä teknisen hakukoneoptimoinnin. Korjaamme mahdolliset errorit ja nopeusoptimoimme sivunne tarvittaessa.

 

4. Tulokset ja jatkuva kasvu

Kun verkkokauppa on kokonaisvaltaisesti hakukoneoptimoitu on tulokset odotettavissa seuraavan 4-6kk aikana. Normaalisti SEO toimistoilla tuloksien saaminen kestää min. 12kk, mutta toimivaksi todettujen metodien ansiosta voimme vauhdittaa tuloksien saamista puoleen normaalisti odotettavista tuloksista. Tuloksien saatua jatkamme kehitystä ja sivuston orgaanisen näkyvyyden kasvattamista tapauskohtaisesti.

Valikoituja asiakkaitamme

Valikoituja asiakkaitamme

Schließen