TULE OSAKSI MEIDÄN TIIMIÄ!

Myyntineuvottelija 

Haluaisitko työskennellä osana kansainvälistä tiimiä kasvavassa media-alan yrityksessä? Haluatko vastuuta ja mahdollisuuden kasvaa tekijänä? Osaatko tehdä tuloksellista myyntityötä ja saat aikaan tuloksia? Pysyykö sinulla käsissä monta lankaa samaan aikaan?

Mikäli vastasit kyllä, olet juuri etsimämme henkilö. 

Me Pilarilla etsimme motivoitunutta myyntineuvottelijaa kovaa vauhtia kasvavaan media-alan yritykseemme. Työ alkaa Tallinnan toimistollamme heti oikean henkilön löydyttyä. Työtä on tarjolla alkuun noin 30 tuntia viikossa, mutta työmäärä voi kasvaa tulevaisuudessa. 

Keitä olemme? 

Pilar on uuden ajan media-alan toimisto, joka on erikoistunut seuraavan tason web-palveluiden rakentamiseen ja nettisivujen luomiseen, video- ja valokuvatuotantoon sekä digitaaliseen mainontaan. Tiimimme koostuu motivoituneista alan johtavista tekijöistä. 

Myyntineuvottelijana otat yhteyttä asiakkaisiin ja tarjoat heille palvelujamme ja kommunikoit B2B-puolen asiakkaiden kanssa. 

Mitä odotamme sinulta:

– puhut ja kirjoitat erinomaisesti suomea

– puhut ja kirjoitat hyvin englantia

– olet positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen ja osaat lähestyä asiakkaita sekä tehdä myyntiä

– olet ajantasalla teknologiasta ja tiedät edes hieman nettisivuista (Me koulutamme loput) 

Mitä tarjoamme sinulle:

– kannustavan tulospalkkauksen ja provision sekä erinomaiset etenemismahdollisuudet urallasi

– rennon ja mukavan työilmapiirin

– liukuvan työajan 

– erinomaista kokemusta alan huipuista koostuvan tiimin tuotteiden myymisestä ja kaiken kokoisten b2b-puolen asiakkaiden kanssa työskentelemisestä

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä tiedot, jotka kaikki haluavat kuulla:

Työaika/määrä: 6h/päivä klo 8-17 välillä

Työpaikka: Tallinnan toimistomme ja kotitoimisto tilanteen mukaan

Lähetä meille hakemus, jossa kerrot, miksi olet hyvä myyjä ja kuinka tekisit tuloksellista myyntityötä. Olemme myös kiinnostuneita aiemmasta kokemuksestasi. Miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö myyntitiimiimme?