Modernit ja edustavat nettisivut yritykselle

Suorituskykyiset nettisivut yksilöllisesti yrityksenne tarpeisiin. Olemme erikoistuneet uudenajan, korkean konversion nettisivuihin ja verkkokauppoihin.

Mobiiliystävälliset ja täysin modernit nettisivut

Meidän suorituskykyiset verkkosivut räätälöidään yksilöllisesti sinun ja eritoten sinun asiakkaasi tarpeisiin. Me rakennamme sinulle nettisivun joka omaa; kauniin ulkoasun, erinomaisen käyttäjäystävällisyyden, hyvän Google näkyvyyden, nopeat latausajat ja paljon muuta.

Meidän asiantuntijat, niin web-suunnittelijat kuin digimarkkinoijat työskentelevät yhdessä luodakseen teille kaikkein konversiorikkaimman ja käyttäjäystävällisen nettisivun. Tämä tarkoittaa sitä, että nettisivusi ei tule vain näyttämään hyvältä vaan tulee myös muuttamaan selaajia asiakkaiksi kuin kello.

Meidän sivumme sopii sinulle mikäli arvostat seuraavia tekijöitä:

Moderni ulkoasu

Kaikkien teknisten ominaisuuksien lisäksi sivujen visuaalinen puoli ei ole meillä unohdettu. Me toimitamme sinulle nettisivun, joka näyttää upealta, edustaa yritystäsi ja vetää maton asiakkaidesi alta. Me arvostamme sinun visiotasi ja teemme kaikkemme, jotta saisimme sinut positiivisesti yllättymään lopputulokseen.

Räätälöity palvelu

Kaikki sivumme ovat täysin räätälöity teidän toiveisiin ja tarpeisiin. Sivusto rakennetaan pala kerrallaan palvelemaan teidän tarpeita ja pääsette vaikuttamaan jokaiseen vaiheeseen sivuston teknisisistä ominaisuuksista ja integraatioista ulkoasuun saakka. 

Hyvä käyttäjäkokemus

Yksi suorituskykyisen nettisivun tärkeimmistä elementeistä on hyvä käyttäjäkokemus, jotta sinun asiakkaidesi on helppo käyttää sivustoasi. Me priorisoimme käyttäjäystävällisyyttä alusta alkaen ja pyrimme siihen että sinun nettisivu tulee olemaan nautinto käyttää kaikilla laitteilla mobiililaitteista tietokoneisiin. 

e

Mainiot listaukset Googlessa

Google näkyvyys on brutaalia peliä yrityksille ja moni yritys maksaa järjettömiä summia selviytyäkseen Googlen hauissa. Mikään ei kuitenkaan voita orgaanisesti hyvin Googlessa näkyvää sivustoa, jolla on kaikki hyvän sivuston peruspilarit kunnossa, jota Google vaatii nyt tai tulevaisuudessa. Me rakennamme kaikki sivustomme listautumaan hyvin Google hauissa, joten sinun sivusto on rakennettu menestymään tällä osa-alueella.

 

Nopea toimitus

Vain viikko tilaamisesta tulet saamaan kolme versiota sivuston ulkoasusta, jonka jälkeen sivusto rakennetaan vauhdilla live-versioksi, jota pääset kokeilemaan ennen julkaisua. Koko prosessi kestää kahdesta viikosta kuukauteen, riippuen lisätoiveista sivuja kohtaan. 

Alustan joustavuus

Kaikki sivumme ovat täysin integraatio-ystävällisiä, jotta kaikki sinun nykyiset ja tulevat markkinointityökalut voivat toimia synkassa verkkosivustosi kanssa. Tarjoamme myös jokaiselle sivulle visuaalisen UX rakentajan, jolla sinä tai tiimisi voitte tehdä pienet tai jopa isommat muutokset täysin itse ilman vuosien kokemusta verkkosivujen rakentamisesta tai koodaamisesta.

Verkkosivut ovat yrityksen näyteikkuna.

Haluamme herättää mielenkiinnon ja informoida, emme ainoastaan tehdä vaikutusta. Jos tulokset ovat vaikuttavia, olemme tyytyväisiä.

Kärjistetysti voidaan sanoa, ettei tämän päivän yritys ole olemassa ilman toimivia verkkosivuja. Verkkosivut ovat kustannustehokas ja pysyvä mainostila – kuin näyteikkuna yrityksen palveluihin ja tuotteisiin.

Netissä näyteikkunan näkee kuka vain ja missä vain, mihin kellonaikaan tahansa. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Ensivaikutelma ratkaisee

0,05 ratkaisevaa sekuntia tehdä vaikutus

Verkkosivuja on monia, ja siksi yrityksen verkkosivuista kannattaa tehdä mahdollisimman kiinnostavat ja informatiiviset. Toimivat verkkosivut kertovat käyttäjälle, että yritys on mukana nykyajassa ja valmiina kontaktiin asiakkaidensa kanssa.
Jos sivuja ei ole tai ne toimivat puutteellisesti, saattaa potentiaalisella asiakkaalla herätä kysymyksiä yrityksen pätevyydestä ja osaamisesta. Hyvin toteutetut verkkosivut myös madaltavat asiakkaan kynnystä tutustua yrityksen palveluihin ja ottaa yhteyttä.

Verkkosivujen tulee sopia yrityksen brändiin ja jäädä sivuilla vierailevien mieleen. Verkkosivut kannattaa tehdä aikaa kestäviksi ja sujuvasti toimiviksi, visuaalisesta ilmeestä tinkimättä.

Minkälaisia sivuja teemme?

Yritys sivut

Yrityksen nettisivu, joka edustaa yritystäsi netissä ja tarjoaa kaiken tarvittavan informaation asiakkaillesi. Olemme erikoistuneet eleganttien yritys nettisivujen suunniteluun, olivat sivut sitten yhden sivun asetelmalla (one page layout) rakennetut nettisivut tai kymmeniä yksittäisiä alasivuja sisältävät yritys nettisivut.

Lue lisää...

Ei nettisivua = Ei yritystä. Nettisivut ja erityisesti suorituskykyiset nettisivut ovat elintärkeä resurssi yrityksellesi tänä päivänä. Meidän rakentamat yritys nettisivut eivät vain edusta yritystäsi erinomaisesti netissä, mutta sen lisäksi auttavat sinun kommunikoida asiakkaillesi oikealla tavalla, löytämään asiakkaasi ja konvertoimaan ne maksaviksi asiakkaiksi.

Verkkokauppa

Tiimiimme sertifikoituja verkkokauppa asiantuntijoita rakentaa täysin kustomoidut verkkokaupat kaiken kokoisina, mille alalle hyvänsä.

Lue lisää...

Verkkokauppa on sivusto joka myy fyysisiä tai digitaalisia tuotteita netissä. Verkkokauppa projekteissa olennaisia osia alustan rakentamisen lisäksi on turvallisen ja toimivan kassan rakentaminen ja maksupään rakentaminen, sekä logistiikkapuolen integrointi alustaan. Meillä on vuosien kokemus tehokkaiden verkkokauppojen suunnittelusta ja rakentamisesta. Autamme sinua löytämään juuri sinun yritykselle sopivat maksuratkaisut ja logistiikan lisäominaisuudet.

Jäsenyyssivut

Jäsenyyssivustot voivat olla kaikkea yrityksen sisäisistä introista Netflix tyyppisiin selainpohjaisiin internetpalveluihin. Olemme yksi suomen ainoista mediayrityksistä, joka on erikoistunut tähän. Olemme rakentaneet kymmeniä menestyneitä jäsensivuja, niin nettivalmennuksista kuukausivelotteisiin nettipalveluihin.

Lue lisää...

Kaikki jäsenyyssivustot kuin muutkin sivut räätälöimme täysin asiakkaan toiveiden pohjalta, joka antaa mahdollisuuden integroida omaan alustaasi melkein mitä vaan näyttävästi ja tehokkaasti.

Laskeutumissivut & myyntifunnelit

Optimoidut laskeutumissivut tai myyntifunnelit ovat erittäin tehokas työkalu yrityksesi markkinoinnissa. 

Lue lisää...

Hyvin optiomoitu, korkean konversion laskeutumissivu tuo tuloksia mitään muuta sivumuotoa paremmin kun on kyseessä liiden kerääminen tai yksittäisten palveluiden myyminen. Meidän some-mainonnan asiantuntijat työskentelevät web-toteuttajien kanssa yhdessä rakentaakseen sinulle kaikkein tehokkaimmat ja konversiorikkaimmat laskeutumissivut ja myyntifunnelit.

Tutustu työhömme.

Asiakaspalautetta.

“Suosittelen ehdottomasti!”

“Rikun kanssa työskentely on avointa ja suoraa ja Riku pitää aina sen mitä lupaa. Suosittelen ehdottomasti Rikun palveluita. Yhteistyötä on tehty jo viisi vuotta ja se tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa.

Petteri Kataja, Toimitusjohtaja Katveturva Oy

 

“Nettisivujen lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen ja teen yhteistyötä mielelläni myös jatkossa!”

“Rikun kanssa oli hyvä ja helppo asioida kaikissa uuden yritykseni nettisivujen ja sähköpostiosoiteeseen liittyvissä asioissa. Hän osasi selittää minulle entuudestaan tuntemattomat asiat selvästi, jonka takia oli luotettava olo ja saatiin kaikki valmiiksi nopealla aikataululla.

Nettisivujen lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen ja teen Rikun kanssa yhteistyötä mielelläni myös jatkossa.”

Jani Honkanen, Yrittäjä

 

“Voin suositella täydellä sydämmellä!”

“Koronavirus iski meihin aika pahasti, mutta Riku oli suurena apuna, jotta saatiin palvelut digitalisoitua nettiin.

Yhteistyö oli saumatonta ja mukavaa, helposti lähestyttävää. Voin suositella täydellä sydämmellä!”

Johannes Laine, Sarjayrittäjä

“Teemme yhteistyötä myös jatkossakin!”

“Yhteistyö on ollut jo vuosien ajan todella sujuvaa, joustavaa – mutta ennenkaikkea tuloksellista!

Suosittelen ehdottomasti palveluita eteenpäin ja näin olen usein tehnytkin.

Teemme yhteistyötä myös jatkossakin! 

Kuusi tähteä viidestä!

Joosua Visuri, Yrittäjä

 

“Pilar oli ainoa, joka pystyi toteuttamaan juuri niitä asioita mitä halusin!”

“En voi kun kehua palvelua!

Kilpailutin paljon tekijöitä, mutta Pilar oli ainoa joka pystyi toteuttamaan juuri niitä asioita mitä minä halusin.

Suosittelen kaikille, jotka tarvitsevat uudet sivut!” 

Samuli Tolvanen, Yrittäjä

 

“Suosittelen todella lämpimästi!”

“Ihan ensiksi on pakko sanoa, että olen todella kiitollinen löydettyäni näin osaavan ja luotettavan ammattilaisen, mitä Riku on!

Hänen kanssaan on todella mukavaa ja sujuvaa tehdä yhteistyötä! Rikusta huokuu palo ja ammattitaito työtään kohtaan sekä halu oikeasti auttaa, mitä arvostan itse todella paljon. 

Suosittelen Rikun palveluista siis todellakin lämpimästi! 🙂”

Emili Kumpuniemi, Yrittäjä

Jutellaan lisää!

Riku Mäenpää

Hei, olen täällä teitä varten, laita viestiä ja jutellaan lisää! Voit myös varata alla olevasta painikkeesta ajan kalenteriini 30 minuutin strategiatapaamiseen. Palataan!

riku.maenpaa@pilar.fi

$

Pyydä tarjous nettisivuista

11 + 3 =

Riku Mäenpää

Hei, olen täällä teitä varten, laita viestiä ja jutellaan lisää! Voit myös varata alla olevasta painikkeesta ajan kalenteriini 30 minuutin strategiatapaamiseen. Palataan!

riku.maenpaa@pilar.fi