Mediakumppanuus verkkokaupoille

Kaipaisiko verkkokauppasi NOSTETTA tuoreella mediasisällöllä viikoittaisissa tai kuukausittaisissa merkeissä?

Eikö olisi hienoa jos sinulla olisi valmista ja huippulaatuista markkinointimateriaalia jokaiseen sesonkiin ja kampanjaan, niin videon kuin korkealaatuisten kuvien muodossa?

Mediakumppanuus Pilarin kanssa on juuri tätä ja paljon enemmän, ja tietenkin riskittä.

Korkealaatuinen media vie verkkokauppasi kilpailijoittesi edelle

Olemme vuosien varrella huomanneet useiden verkkokauppa-asiakkaiden kohdalla huutavan tarpeen laadukkaaseen mediaan ja sisältöön markkinoiden vaativassa volyymissa. Ennen pienillä, keskikokoisilla tai jopa suuremmillakin verkkokaupoilla ei ole ollut mahdollisuutta kilpailla jättejä vastaan markkinointimateriaalin tai muun mediatuotannon osalta.

Pilar mediakumppanuus verkkokauppiaille on luotu tätä varten. Saat laadukasta mediaa joustavasti intohimoiselta tiimiltä kuukausittaisten tarpeidesi mukaan.

Laadukkaan sisällön tuottaminen ei ole ollut koskaan helpompaa.

Lisää videoita tai räätälöityä grafiikkaa tuotekortille, animaatioita ja fiilisvideoita kampanjointiin tai itse kuvattujen kuvien ja videoiden käsittelyä liukuhihnalta tarpeiden mukaan.

Tutustu alla oleviin ratkaisuihin, joita tarjoamme kumppaneillemme:

Videoiden editointi

Joko itse kuvattujen tai ammattilaisen tuottamien videoiden leikkaaminen ja uudelleenkäyttö mainoksiin tai vaikka tuotekorteille.

Graafisen suunnittelijan toteuttamat mainokset

Edustavat, yhteneväiset ja huippulaatuiset mainosbannerit niin kauppaan kuin mainoksiin.

Animaatiot

Korkealaatuiset ja edustavat animaatiot ketterästi ja kustannustehokkaasti kampanjoihin tai muuhun mainontaan.

Kuvien digitaalinen käsittely

Digitaalisen artistin käsittelemät valokuvat kauppaan ja mainoksiin.

Katso miltä mainoksenne voisivat näyttää

Autenttista palautetta asiakkailtamme

‘’Olen tehnyt useamman vuoden yhteistyötä Juhan kanssa ja olen ollut erittäin tyytyväinen palveluihin kaikinpuolin. Olen aina saanut enemmän kuin olen pyytänyt – työskentely on tosi joustavaa ja voin suositella lämpimästi.’’

Johannes Laine, Sarjayrittäjä

 

“Suosittelen kaikille sellaisille yrityksille, jotka haluavat kasvattaa verkkokauppamyyntiään erityisesti sosiaalisessa mediassa tapahtuvan kustannustehokkaan markkinoinnin avulla.”

Julia Uoti, hallituksen puheenjohtaja, Muurla

 

“Yhteistyö Juhan kanssa on ollut helppoa ja joustavaa. Olemme saaneet laadukasta video- ja kuvamateriaalia, mikä on vastannut erinomaisesti tarpeitamme. Juhan erityisvahvuus on kyky joustaa ja etsiä ratkaisuja hyvien lopputuloksien saavuttamiseksi.”

Henri Harjula, Työyhteisö- ja hyvinvointivalmentaja, Hälsa

Kuinka edetään?

Ensimmäiseksi varaa aika alla olevasta lomakkeesta suoraan kalenteriimme etätapaamiselle, jossa voimme käydä vapaata keskustelua tarpeistanne ja tavoitteistanne. Tapaaminen ei sido millään tavoin, sillä se on täysin vapaamuotoinen keskustelu ja vaihtoehtoisesti voit myös jättää meille soittopyynnön.

Yhteyshenkilösi

Tomi Hautala

Videotuotanto, asiakkuudet

tomi.hautala(at)pilar.fi

Juha Paavilainen

Mediatuotannon asiantuntija

(+358) 40 5628432

juha.paavilainen(at)pilar.fi