a

Kotisivut yritykselle

Liiketoimintaa edistävät verkkosivut

Vahvista kilpailukykyäsi suorituskykyisellä verkkosivulla. Pilar suunnittelee ja toteuttaa laadukkaat ja ennen kaikkea tuloksekkaat verkkosivut B2B-liiketoiminnan tueksi. Käyttäjä- ja toimialatietoisesti yli 327 menestyneen verkkosivun kokemuksella.

Tarkista verkkosivujesi nykyinen terveys ja tehokkuus

Syötä sivuston URL-osoite ja saa maksuton verkkosivuston terveyden ja tehokkuuden analyysi.

Jos olet jo päättänyt uudistaa yrityksesi verkkosivun, voit myös varata maksuttoman Tarvekartoituksen, jolloin saat jo selkeän suunnitelmat verkkosivun toteuttamiseen liiketoiminnallisten tarpeiden pohjalta.

Verkkosivut ovat tehokkain työkalusi B2B-markkinointiin ja viestintään

Nykyaikaiset verkksivut ovat kustannustehokas ja pysyvä mainostila – kuin näyteikkuna yrityksen palveluihin ja tuotteisiin. Liiketoiminnan tavoitteille toteutettu verkkosivu helpottaa yrityksen kasvua ja on paikka, josta nykyiset ja tulevat asiakkaat löytävät informaation yrityksen tarjoamista palveluista tai tuotteista. Tänä päivänä se on jo sanomattakin selvää, laadukas verkkosivu kasvattaa yrityksen brändiarvoa, myyntiä ja uskottavuutta.

Kasvata brändiarvoa

Vakuuta asiakkaasi ja kasvata brändiarvoa paremman käyttökokemuksen sekä verkkonäkyvyyden avulla. Laadukas verkkosivu kertoo toimijasta ja parantaa ostokokemusta.

Tavoita potentiaaliset asiakkaat

Näy hakukoneiden kärjessä niillä avainsanoilla, joilla asiakkaasi etsivät tarjoamasi tuotteita tai palveluita. Viesti tarjontasi asiakkaille tehokkaasti ja vakuuttavasti laadukkaan verkkosivun avulla.

Tuo lisäarvoa kumppaneillesi

Helpota yrityksesi ja asiakkaidesi arkea verkkopalveluiden avulla. Tuo lisäarvoa kumppaneillesi verkossa ja syvennä yhteistyötä.

Menestyvän verkkosivun toteutuspolku

1. Strategia ja tavoitteet

Asetamme selkeät liiketoimintaa tukevat tavoitteet, joiden pohjalta luodaan suunnitelma projektin toteutukseen.

 

2. Sisältö ja toiminnallisuus

Analyysien pohjalta työstetään nettisivujen sisältö yhdessä tehokkaaksi. Päätetään sivuston toiminnallisuus ja tekniset vaatimukset.

 

3. Visuaalinen ilme ja toteutus

Toteutetaan sivulle visuaalinen ilme ja testattava käyttöliittymä. Kun olemme tyytyväisiä ilmeeseen sekä käyttökokemukseen siirrytään itse ohjelmointiin.

 

4. Mittaus ja kehitys

Kun sivusto on ohjelmoitu, asetamme modernit mittarit analytiikan ja tulosten seurantaan. Pidämme huolta että sivuston asetetut tavoitteet täyttyvät. Tehdään jatkosuunnitelma sivuston jatkuvaan kehittämiseen ja ylläpitoon.

Verkkosivun menestymistä tukevat palvelut

Räätälöidyt ratkaisut

Kokenut ohjelmointitiimimme toteuttaa räätälöidyt ratkaisut erilaisista API-integraatioista, omiin lisäosiin ja ratkaisuihin.

Intranet & Extranet

Toteutamme yksilöidyt intranet & extranet ympäristöt yrityksen tarpeisiin.

Hakukoneoptimointi

Kattavat hakukoneoptimoinnin palvelut ainoana palveluntarjoajana suomessa, joka takaa kärkitulokset.

Ylläpito ja hosting

Tarjoamme sivustojen ylläpidon ja suomalaiset verkkosivuille optimoidut pilvipalvelimet sivujen hostaukseen.

Valikoituja asiakkaitamme

Valikoituja asiakkaitamme

Schließen