Hakukoneoptimointi taatuin tuloksin.

Luokittaudu Googlessa asiakkaidesi hakemilla hakusanoilla korkein tuloksin ja moninkertaista nettisivujesi näkyvyys sekä tulokset!

Me takaamme sinulle, että Pilarin tekemän hakukoneoptimoinnin avulla nettisivusi tulee luokittautumaan Googlessa vähintään TOP 5 tuloksiin tai saat yksiselitteisesti rahat takaisin.

Miksi nettisivusi tulisi

näkyä hakukoneissa?

Mikäli nettisivu ei luokittaudu hakukoneissa asiakkaiden hakemilla hakusanoilla, totuus on, että asiakkaiden on lähdes mahdotonta löytää sivustoanne.

Tiesitkö, että 90 % potentiaalisista asiakkaistasi klikkaa vain Googlen viittä ensimmäistä hakutulosta, joten jos verkkosivustosi ei sijoitu tähän ryhmään asiakkaittesi käyttämillä avainsanoilla, menetät heitä jatkuvalla syötöllä, eivätkä parhaimmatkaan verkkosivut pysty takaamaan toivottavaa tulosta.

Mitä on nykypäivän hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi on prosessi, jota Google käyttää auttamaan ja määrittämään nettisivustojen sijoitustason hakutuloksissa.

Hakukoneoptimointi auttaa Googlea ja muita hakukoneita löytämään ja ymmärtämään verkkosivustosi sisällön paremmin ja siten parantamaan sen sijoitusta hakutuloksissa sen tärkeyden perusteella.

Nykypäivän hakukoneoptimoinnissa korostuu harkittu kokonaisuus, eikä pelkillä hakusanoilla päästä korkeisiin luokituksiin.

Hakukoneoptimoinnin kolme eri muotoa:

Sivun sisäinen hakukoneoptimointi (on-page SEO)

Sivun sisäinen SEO on kaikki sivuston sisäisten asioiden optimointi sivuston katsojille ja hakukoneille.

Sivun sisäinen hakukoneoptimointi on paljon muuta kuin pelkkiä avainsanoja, siihen kuuluu myös selkeä ja hyvä verkkosivuston rakenne, jota selaajien on helppo navigoida.

Tekninen hakukoneoptimointi (Technical SEO)

Tekninen SEO koostuu verkkosivuston teknisistä tekijöistä, kuten sivuston toimivuus mobiililaitteilla, nopeat latausajat, kuvien optimointi, sivustokartan lähettäminen Googlelle, suojattu HTTPS -yhteys ja paljon muuta.

e

Sivun ulkopuolinen hakukoneoptimointi (off-page SEO)

Sivun ulkopuolinen SEO liittyy olennaisesti linkkien rakentamiseen. Se on yksi SEO-prosessin tärkeimmistä, monimutkaisimmista ja vaikeimmista osista. Off-page SEO:n merkitys on 70% sivustosi Google-näkyvyydestä.

Kuinka me teemme hakukoneoptimoinnin?

Toisin kuin perinteisesti, niin me katsomme hakukoneoptimointia täysin raakadatan ja tulosten pohjalta, joka tarkoittaa sitä, että pystymme takaamaan sivujen korkeat hakutulokset. Me emme tarjoa pelkkää sivuston sisäistä optimointia, koska totuus on, että pelkästään sen avulla sivustoa ei saada luokittautumaan Googlessa TOP tuloksiin. Kun halutaan saavuttaa pysyviä ja korkeita hakutuloksia, tulee myös hakukoneoptimointi suorittaa kunnolla ja kokonaisvaltaisesti.

Syvä analysointi

Aloitamme optimointiprosessin syvällä hakusana- ja kilpailija-analyysillä. Näin näemme millä hakusanoilla asiakkaanne hakevat tarjoamianne tuotteita tai palveluita ja mitä vaaditaan korkeiden luokitusten saamiseksi.

Sisäinen ja tekninen hakukoneoptimointi

Analyysin pohjalta suoritamme sivuston sisäisen ja teknisen hakukoneoptimoinnin uusimpien ja parhaiden työkalujen avulla.

Ulkoinen optimointi ja linkkiverkosto

Teemme sivuston muuta optimointia tukevan ulkoisen hakukoneoptimoinnin ja näkymättömän linkkiverkoston rakentamisen luotettaviin lähteisiin.

Seuranta, raportointi ja kehitys

Seuraamme tulosten saapumista kolme kuukautta optimoinnista, kun Google indeksoi hakutulokset. Raportoimme tuloksista ja teemme mahdollisia kehityksiä tulosten parantamiseksi entisestään.

Miksi valita meidät?

Pilarilla toimimme yrittäjän tukipilarina ja pitkäaikaisena luottokumppanina, kun on kyse tämän ja tulevien päivien vaatimusten mukaisista yksilöllisistä internetsivuista, somemainonnasta tai markkinointimateriaaleista.

Nuorekas, kokenut ja koko ajan kehittyvä tiimimme koostuu alan taitavimmista tekijöistä. Digitoimistomme toiminta perustuu varmoille tuloksille, joista esimerkkinä jo lähes 300 onnistunutta hanketta ja tyytyväistä asiakasta.

Vaikka edustamme parasta laatuluokkaa, on toimintamme ihmisläheistä, ja tarpeen tullessa olemme aina tavoitettavissa.

Helposti, vaivattomasti ja laadukkaasti.

R

Helposti lähestyttävää oikeasti hyvää palvelua

R

Tekninen osaaminen alan parasta

R

Tulostakuu (tuloksia tai rahat takaisin)

%

Asiakkaiden tyytyäisyysprosentti

Toteutettua laadukasta kotisivua

Teknisen tiimin kokemus alalla

Kuinka edetään?

Ensimmäiseksi varaa aika alla olevasta lomakkeesta suoraan kalenteriimme etätapaamiselle, jossa voimme käydä vapaata keskustelua tarpeistanne ja tavoitteistanne. Tapaaminen ei sido millään tavoin, sillä se on täysin vapaamuotoinen keskustelu ja vaihtoehtoisesti voit myös jättää meille soittopyynnön.

Yhteyshenkilösi

Joel Kuusisaari

Nettisivut, asiakkuudet

(+358) 45 1357157

joel.kuusisaari(at)pilar.fi

Riku Mäenpää

Nettisivut- ja palvelut, CEO

(+358) 40 179 1700

riku.maenpaa(at)pilar.fi