a

Google hakukoneoptimointi

Paranna orgaanista näkyvyyttä takuun turvaamalla hakukoneoptimoinnilla

Tarjoamme kattavat hakukoneoptimoinnin palvelut B2B-alan yrityksille ja takaamme Googlen kärkipaikat.

Tarkasta nykyinen näkyvyys
ja kilpailun tilanne

Syötä sivuston URL-osoite ja katso maksuton analyysi verkkosivusi löydettävyydestä Googlessa.

Jos olet jo päättänyt ottaa ensimmäisen askeleen paremman orgaanisen näkyvyyden saavuttamiseksi, voit myös varata maksuttoman SEO workshopin, jolloin saat jo selkeän suunnitelmat avainsanoista sekä aiheista hakukoneoptimoinnin toteuttamiseksi.

Lisää näkyvyyttä ja yhteydenottoja verkkosivujen kautta

Hakukoneoptimointi on investointi yrityksen tulevaisuuteen. Orgaanisen näkyvyyden avulla tavoitat ostovalmiin kohderyhmän, joka etsii kiperästi ratkaisua ongelmaansa ja on valmis investoimaan asian ratkaisemiseksi. Hakukoneoptimointi on ylivoimaisesti kustannustehokkain markkinoinnin muoto pitkällä aikavälillä. Näkyvyys toimialasi oleellisilla avainsanoilla kertoo myös yrityksestäsi tekijänä ja vakuuttaa asiakkaan.

Lisää parempia liidejä

Tehokkaalla hakukoneoptimoinnilla avaat portit paremmille, ostovalmiille liideille.

Tavoita ostovalmiit asiakkaat

Näy siellä missä asiakkaasi liikkuvat ja tavoita potentiaalisia asiakkaita näkemättä suuremmin vaivaa.

Kasvata brändiarvoa

Yrityksesi löydettävyys kasvattaa brändiarvoa ja on pitkäaikainen sijoitus yrityksesi markkinointiin.

Taattujen tulosten toimintamalli

1. Analysointi

Aloitamme hakukoneoptimoinnin toteuttamisen aina syvällä avainsana, kilpailija ja sisältöanalyyseillä. Analyysit toimivat faktapohjana koko hankkeen toteuttamiselle ja antavat suunnan menestyksekkään hakukoneoptimoinnin toteuttamiseen.

 

2. Sisältö

Optimoitavien sivujen sisältö tulee vastata kilpailua. Yhdessä asiakkaan kanssa tuotamme ja optimoimme verkkosivun tekstisisällön sisältöanalyysien pohjalta vastaamaan Googlen asettamia reunaehtoja luokittautumiselle.

 

3. Tekninen optimointi

Suoritamme kaikki hakukoneoptimoinnin muodot verkkosivuillenne sis. sisäisen hakukoneoptimoinnin, ulkoisen hakukoneoptimoinnin sekä teknisen hakukoneoptimoinnin. Korjaamme mahdolliset errorit ja nopeusoptimoimme sivunne tarvittaessa.

 

4. Tulokset ja jatkuva kasvu

Kun sivusto on kokonaisvaltaisesti hakukoneoptimoitu on tulokset odotettavissa seuraavan 4-6kk aikana. Normaalisti SEO toimistoilla tuloksien saaminen kestää min. 12kk, mutta toimivaksi todettujen metodien ansiosta voimme vauhdittaa tuloksien saamista puoleen normaalisti odotettavista tuloksista. Tuloksien saatua jatkamme kehitystä ja sivuston orgaanisen näkyvyyden kasvattamista tapauskohtaisesti.

Valikoituja asiakkaitamme

Valikoituja asiakkaitamme

Schließen