fbpx

Some-mainontaa taatuin tuloksin

Autamme verkkokauppoja & info tuote yrityksiä skaalaamaan aggressiivisesti some-mainonnan avulla taatuin tuloksin – tai emme veloita työstämme. 

1,7 miljonaa suomalaista

Facebookin aktiiviset melkein 1.4 miljardia käyttäjää luovat tykkäyksiä päivittäin 4 miljardia kappaletta, ja kaikista aktiivisista käyttäjistä 1,7 miljoonaa ovat Suomesta. 

Facebook ei ole tänäpäivänä enää paikka missä vain katsellaan kissavideoita ja tykätään muiden julkaisuista. Se on paikka, jossa kuluttajat käyttävät päivä päivältä enemmän rahaa ostaessaan palveluita ja tuotteita – näin ollen yrityksille erinomainen, jopa välttämätön myyntikanava.

Maailman parhaimmistoa

Harvat sosiaalisen median alustat tarjoavat yhtä kattavat ja tarkat kohdennusvaihtoehdot kuin Facebook.  Facebook ei vain tarjoa mahdollisuutta tavoittaa 1,7 miljoonaa suomalaista heti, vaan myös mahdollistaa parhaiden mahdollisten tuloksien saavuttamisen.

Me mielellämme näytämme miten voit luoda tehokkaita Facebook mainoskampanjoita sekä hyödyntää kaikkia kohdennusmahdollisuuksia ennenkuin kaikki kilpailijasi ehtivät ensin.

 Mainosbudjetin moninkertaistaminen

 

Edustamme digitaalisen maailman kanssa kasvanutta sukupolvea, joka aidosti ymmärtää sosiaalisen median pelikirjan.

Me Pilarilla autamme niin start-uppeja kuin jo vakiintuneitakin verkkokauppoja Suomessa sekä kansainvälisesti hallitsemaan sosiaalisen median mainonnan, ja sen avulla erottumaan kilpailijoistaan sekä luomaan kymmenillä ja sadoilla tuhansilla lisää myyntiä kuukausittain.

Toisin kuin kaikki muut, me emme tarjoa kaikkea kaikille, koska jokaiselle jotakin on ei mitään kenellekään. Me tarjoamme palveluita, joissa olemme parhaimpia; sosiaalisen median mainontaa ja korkeasti konvertoivia nettisivu ratkaisuita.

Meidän sosiaalisen median mainonnan palvelu tarkoittaa, että otamme kaiken hoitaaksemme teidän some-mainonnasta, sisältäen kaikki aspektit mainosbudjetin moninkertaistamisesta myynniksi.

Meidän sosiaalisen median mainonnan palvelut sopivat yrityksille, jotka:

  • Yrityksille, jotka haluavat viedä liiketoiminnan verkkoon
  • Yrityksille, jotka haluavat ymmärtää kasvupotentiaalin myyntitunneleiden ja konversioprosentti optimoinnin avulla.
  • Yrityksille, jotka haluavat maksimoida konversioprosenttinsa & tilauksen keskiarvon.
  • Yrityksille, jotka etsivät luotettavaa toimistoa, joka voi tehdä heidän yrityksestä prioriteetin.
  • Yrityksille, jotka etsivät kumppania, joka voi johdonmukaisesti ja ennustettavuudella tuoda erinomaisen mainostuoton sosiaalisen median mainontaan.

Yksilöity strategia

Ensimmäiseksi varaa ilmainen strategiatapaaminen meidän kanssamme, jolla voimme analysoida liiketoimintanne, tarkastella numeroita, määrittää kehityskohteita sekä luota yksilöity strategia some-mainontaan, jotta voisimme maksimoida Facebook-mainonnasta tulevat myynnit.

Teille tehty

Kun päätätte antaa meidän hoitaa some-mainonnan, aloitamme luomaan Facebook mainoskampanjoita ajaaksemme liidejä, liikennettä ja myyntiä 8 päivän sisällä. Me hoidamme kaiken kiireellisen työn, jotta voit keskittää aikaasi yrityksen muille osa-alueille.

Tasaisessa virrassa

Menestyksellisillä Facebook mainoskampanjoilla voit saada tasaisessa virrassa uusia liidejä, tilauksia verkkokaupasta sekä uusia asiakkaita – ennustettavuudella. Pystyt laajentamaan toimintaasi, rakentamaan näkyvyyttä sekä räjäyttämään myyntisi asiakkailla, jotka palaavat ostamaan sinulta vielä uudelleenkin.

Katso ilmainen case study

“Miten autamme jatkuvasti uusia verkkokauppa ja info-tuote asiakkaitamme skaalaamaan agressiivisesti & tuloksekkaasti some-mainonnan avulla.”

Tässä ilmaisessa case studyssa käymme läpi miten me autamme jatkuvasti uusia verkkokauppa ja info-tuote asiakkaitamme skaalaamaan agressiivisesti & tuloksekkaasti some-mainonnan avulla. 

Kerromme myös miten yksi asiakkaistamme moninkertaisti some-mainonnan kautta tulleen myynnin, luoden 200,000€ lisää myyntiä, yli 5x mainostuotolla (ROI) kahdessa kuukaudessa.  

+ videon lopussa tulet saamaan mehukkaan bonuksen!

Varaa ilmainen strategiatapaaminen